Η εξαήμερη άδεια και η επιστροφή με διπλές προπονήσεις

Η αποχή των διαιτητών μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο οδήγησε στην αναβολή των παιχνιδιών της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Έτσι το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων για το Σαββατοκύριακο είχε προπόνηση στο Ρέντη και την Κυριακή θα γίνει η τελευταία προπόνηση των πειραιωτών πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού πήγαν το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο και θα πάνε και την Κυριακή για να κάνουν την προπόνηση τους κι εν συνεχεία θα έχουν άδεια έξι ημερών για να ξεκουραστούν. Θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων το Σάββατο (29/12) το απόγευμα όπως τους

έχει ενημερώσει ο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μιλήσει στους παίκτες του και θα ζητήσει να είναι προσεκτικοί την περίοδο των εορτών και να μην…ξεφύγουν με γλυκά και φαγητά. Το καλό για τον Πορτογάλο προπονητή της ομάδας του Πειραιά είναι πως ο Χασάν ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενώ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι σε θέση να τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή του, καθώς μετά την επιστροφή των διεθνών από την άδεια θα μπει αμέσως σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αυτο σημαίνει πως από το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Μαρτίνς θα μπορεί να υπολογίζει και στον Λάζαρο και ο κόουτς του Ολυμπιακού περιμένει πως και πως και την επιστροφή του διεθνούς εξτρέμ.

Επιστροφή με διπλές προπονήσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων όπως προαναφέραμε το απόγευμα του Σαββάτου (29 του μήνα) και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα τους περιμένει με… άγριες διαθέσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει ενημερώσει τους παίκτες του πως 30 και 31 Δεκεμβρίου οι προπονήσεις θα είναι διπλές, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του λιμανιού θα πάνε πρωί και απόγευμα στο Ρέντη. Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να είναι πανέτοιμη η ομάδα του με την επανέναρξη των υποχρεώσεων και γι’ αυτό δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως βάσει προγράμματος, οι ερυθρόλευκοι θα πάνε για προπόνηση στο Ρέντη και την Πρωτοχρονιά, καθώς ο Μαρτίνς έχει πει στους παίκτες του πως θα πάνε για προπόνηση και την πρώτη μέρα του χρόνου. Απομένει να δούμε αν τελικά οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν προπόνηση την πρώτη του Γενάρη ή αν ο Μαρτίνς θα τους δώσει ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα