Η Έμα Στόουν σε μια ξεκαρδιστική συζήτηση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Poor Things, Μαρκ Ράφαλο

Οι πρωταγωνιστές του Poor Things, Έμα Στόουν και Μαρκ Ράφαλο, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο Agree to Disagree του LADbible. Οι δύο ηθοποιοί αντιπαρατέθηκαν σε μερικά από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα της ιστορίας.

Θέλουμε στ’ αλήθεια άλλη μια ταινία του Σρεκ; Είναι τα λαχανάκια Βρυξελλών υπερβολικά αντιπαθή; Οι φανατικοί των Friends έχουν τα χειρότερα στοιχεία προσωπικότητας;

Η Έμα και ο Μαρκ τα αναλύουν καθώς οραματίζονται έναν κόσμο όπου θα εμφανίζονταν στο ριάλιτι Naked Attraction, μοιράζονται τις

ονειρικές τους παραγγελίες στα McDonald’s και διευθετούν – μια για πάντα – ποια από τις Spice Girls είναι η αγαπημένη τους.

«Διαφωνούν έντονα»

Ενώ έλυνε τις διαφορές τους, ή την απουσία τους, με τον συμπρωταγωνιστή της στο Poor Things, Μαρκ Ράφαλο, στο επεισόδιο της Πέμπτης, η 35χρονη ηθοποιός είπε ότι η αγαπημένη της είναι η Baby Spice ή αλλιώς η Emma Bunton.

«Η αγαπημένη μου ήταν πάντα η Baby Spice», παραδέχτηκε στον Ράφαλο. «Αλλά το να διαλέξω μία από τις πέντε είναι τουλάχιστον άδικο».

Το δυναμικό ντούο είχε κληθεί από έναν παραγωγό να συμφωνήσει για το αν η Ginger Spice είναι η «καλύτερη» από όλες τις Spice Girls.

Η πρωταγωνίστρια του La La Land – η οποία χειροκροτήθηκε επανειλημμένως αφού κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στη μαύρη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας – και ο Ράφαλο απάντησαν αρχικά ότι «διαφωνούν έντονα», πριν αλλάξουν τελικά τις απαντήσεις τους.

Αφού είπε αρχικά ότι «διαφωνεί έντονα», αποφάσισε να αλλάξει την απάντηση της σε ένα απλό«διαφωνώ» και ανέλυσε το συλλογισμό της στον Ράφαλο, ο οποίος τελικά υιοθέτησε το πειστικό της επιχείρημα.

«Παρόλο που η Ginger Spice είναι απίστευτη», είπε η Στόουν πριν προσθέσει ότι η επιλογή ενός «ανώτερου Spice Girl είναι παράλογη». Στη συνέχεια, ένας παραγωγός ρώτησε το ζευγάρι αν έχουν κατά βάθος κάποιο αγαπημένο Spice Girl. Καθώς η Στόουν αρχίζει να δίνει μια δίκαιη απάντηση, ο Ράφαλο τη διέκοψε για να απαντήσει ότι το αγαπημένο του κορίτσι δεν είναι άλλο από την Posh Spice.

«Hulk Spice»

«Αλήθεια; Bend it like Beckham», είπε η Στόουν, εκστασιασμένη από την απάντηση του. «Λέει πολλά για σένα», παραδέχτηκε ο Ράφαλο. «Πιστεύω σε όλα τα θέματα», συνέχισε η Στόουν. «Μπορείς να έχεις ένα αγαπημένο, ένα προσωπικό φαβορί, χωρίς να λες ότι είναι ανώτερο». Στη συνέχεια, ζητήθηκε από το ντουο, να απαντήσουν στο εξής ερώτημα: Ποιά spice girls περσόνα πιστεύουν ότι θα ήταν ο συνομιλητής τους.

Παίζοντας με τον χαρακτήρα του υπερήρωα της Marvel, η Στόουν απαντά ότι ο Ράφαλο θα ήταν «Hulk Spice». Εκείνος απάντησε ότι θα ήταν η Sporty Spice, στην οποία εκείνη εξέφρασε την απορία της και ρώτησε: «Sporty Spice; Είσαι τρελός;» «Όχι, είσαι η Posh Spice», απάντησε ο Ράφαλο, κάτι που η Στόουν χαρακτήρισε «τόσο αγενές».

Στο τέλος, συμφώνησαν ότι είναι και οι δύο «πολύπλευρες» προσωπικότητες και είναι ένας συνδυασμός των πέντε Spice Girls πριν αστειευτούν ότι θα ονομάζονταν All Spice.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, το δίδυμο ρωτήθηκε επίσης για τις αγαπημένες τους ταινίες Shrek, τα συναισθήματα τους για το Naked Attraction και την αγάπη τους για τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Επίσης, αποκάλυψαν πως συμμερίζονται την άποψη ότι το να τρως McDonald’s όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις και είναι κάτι που κατανάλωναν συχνά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Poor Things στην Ουγγαρία.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο

*Με πληροφορίες από DailyMail | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Από την ταινία Poor Things | Atsushi Nishijima | Searchlight Pictures

Keywords
Τυχαία Θέματα