Η Μπάρτσα διέλυσε την Ρεάλ στο Μπερναμπέου (3-0)

Η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε στο Μπερναμπέου απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-0 και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Copa del Rey.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της βασίλισσας. Απειλητική σε όλη την

διάρκεια του παιχνιδιού η Ρεαλ, όμως πότε η αναποτελεσματικότητα της, πότε ο Τερ Στεγκέν δεν της επέτρεψαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, για να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι το τέλος.

Η Ρεαλ στην αρχή της αναμέτρησης είχε τα ηνία της αναμέτρησης και κυρίως με τις ενέργειες του Βινίσιους προσπαθούσε να φανεί απειλητική προς στην εστία της Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 19΄. Ωραία κίνηση του 18χρονου άσου που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι μερένχες εξακολουθούσαν να είχαν τον ίδιο ρυθμό, με την Μπαρτσελόνα να μην δείχνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, και στο 37΄ έχασαν ακόμα μια ευκαιρία για να προηγηθούν στο ματς με τον Μπενζέμα να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κερδίσει τον Τερ Στέγκεν.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα