Η Άρσεναλ «βύθισε» κι άλλο την Λίβερπουλ (3-2)

Αυτή η Άρσεναλ, ναι, μπορεί να πάει για πρωτάθλημα!

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής είχε γκολ από νωρίς. Πολύ νωρίς. Από το 1ο μόλις λεπτό. Και αυτό ήταν των «κανονιέρηδων». Συγκεκριμένα, ο Όντεγκααρντ «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Reds, βρίσκοντας ωραία τον Μαρτινέλι στην περιοχή κι αυτός νίκησε από κοντά τον Άλισον για το 1-0 πάρα πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

#ARSLIV
GOOOL ARS pic.twitter.com/reL24vUHgs

— Ahmed Essam (@Elshareiy) October

9, 2022

Οι Reds ανέβασαν ρυθμό στη συνέχεια και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 34′. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Ντίας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλξ άμυνα, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Νούνιες ο οποίος με προβολή από κοντά έκανε το 1-1.

Liverpool equalize against Arsenal. Darwin Nunez #ARSLIV pic.twitter.com/g4dRIAWKIE

— All Football Goals (@Apex_Village_) October 9, 2022

Η Λίβερπουλ ήταν αισθητά καλύτερη μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά η Άρσεναλ χτύπησε ξανά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «κανονιέρηδες» βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μαρτινέλι έκανε τρομερή κούρσα από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Σάκα από κοντά νίκησε τον Άλισον για το 2-1 στο 45+5′.

#PL #Liverpool #Arsenal #ARSLIV pic.twitter.com/hTd15YrhfZ

Watch EPL Live Stream (@epllivehdtv) October 9, 2022

Η ομάδα του Αρτέτα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη στο στο 50′. Ο Όντεγκααρντ έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο Άλισον μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα οι Reds έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Ζότα βρήκε εξαιρετικά στον κενό χώρο τον Φιρμίνο, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή και από τα αριστερά νίκησε με ιδανικό πλασέ τον Ράμσντειλ για το 2-2 στο 53′.

GOAL DE ROBERTO FIRMINO
BOOOOBBBYY!!! @LFC

Liverpool FC vs arsenal fc
2 – 2

//#LiverpoolFC #ARSLIV #PremierLeague #Goal #Futbol pic.twitter.com/1oRdxSbvgO

Liverpool F.C Latam (@LatamLiverpool) October 9, 2022

Η Άρσεναλ ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 76′. Ο Τιάγκο ανέτρεψε τον Ζεσούς στην περιοχή, ο Όλιβερ έδωσε το πέναλτι και ο Σάκα νίκησε τον Άλισον από τα 11 βήματα για το 3-2 των Λονδρέζων στο 76′.

الدوري الانجليزي : ارسنال × ليفربول .. قووووووووووووول ساكا HD
⁦#ARSLIV⁩ ⁦#PL ⁩

| ⁦@B8rja⁩ pic.twitter.com/Cji1hMydE8

— @B8rja (@bo00774) October 9, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα