Η απίστευτη εμφάνιση του Γιόκιτς και το Ιστορικό triple double κόντρα στους Χιτ (vid)

Συνεχίζει να γράφει Ιστορία και να συμπαρασέρνει μαζί του και τους Ντένβερ Νάγκετς ο Νίκολα Γιόκιτς. Ο χοντρούλης Σέρβος κάνει πράγματα και θαύματα από τη θέση του σέντερ και έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που κινούνται και θα κινούνται από εδώ και πέρα τα σύγχρονα 5άρια.

Στην 4η χρονιά του στο ΝΒΑ είναι καλύτερος από ποτέ σύμφωνα με τους αριθμούς του μιας και προσφέρει 9.2 πόντους, 10.1 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά ματς. Μόλις στα 23 του μάλιστα με το triple

double που πέτυχε κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ (29π/11ριμπ/10 ασίστ) και τη νίκη των Νάγκετς, έφτασε τα 20 ματς με τριψήφια νούμερα σε ασίστ, πόντους και ριμπάουντ.

Έγινε έτσι ο τρίτος νεότερος παίκτης της Λίγκας που φτάνει το νούμερο αυτό, πίσω μόνο από ονόματα θρύλους όπως οι Όσκαρ Ρόμπερτσον και Μάτζικ Τζόνσον, οι οποίοι όταν πέτυχαν αυτό το κατόρθωμα ήταν μόλις 22 χρονών.

Δείτε το Ιστορικό triple double του Σέρβου κόντρα στους Χιτ:

Nikola Jokic Notches Triple-Double in Nuggets W

Nikola Jokić (29 PTS, 11 REB, 10 AST) records his 20th career triple-double in the Denver Nuggets road victory! #MileHighBasketball At age 23, Jokic is the third-youngest player to reach 20 triple-doubles; Oscar Robertson and Magic Johnson were both 22 at the time of their 20th.

Δημοσιεύτηκε από Best of the NBA στις Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα