Η Renault παρουσιάζει μια νέα γκάμα επαγγελματικών, πρακτικά, ηλεκτρικά ακόμη και με υδρογόνο

Η Renault παρουσίασε τη νέα γκάμα μοντέλων LCV. Είναι τα μοντέλα που θα οδηγήσουν την φίρμα τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το νέο  Kangoo Van, που  παρουσιάζει το «Open Sesame by Renault» ή αλλιώς Σουσάμι ...άνοιξε, που αφορά σε μια καινοτομία, την πλευρική πόρτα με το μεγαλύτερο άνοιγμα της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των compact van, η Renault προσφέρει δύο επιλογές με τα All-new

Kangoo Van και All-new Express Van.

Το All-new Kangoo Van, εκτός από τη νέα καινοτομία, με την πλευρική πόρτα,  προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογίες αλλά και ανέσεις για τους επιβάτες.

Αμέσως δίπλα του, και ένα σκαλί πιο πάνω, το All-new Express Van, που  αποτελεί ένα πρακτικό και αποδοτικό van με πολύ καλό χώρο φόρτωσης,   ενώ πρωτοπορεί τόσο χάρη στην πλευρική του πρόσβαση με το μεγαλύτερο ύψος στην αγορά, όσο και χάρη στις πολλές αποθηκευτικές του λύσεις.

Στη μεσαία κατηγορία των van, η Renault ενισχύει το DNA του Trafic με μοντέρνα σχεδίαση και περισσότερες τεχνολογίες ασφαλείας για τις επιβατικές αλλά και τις επαγγελματικές του εκδόσεις.

 Παράλληλα, η Renault επεκτείνει τις λύσεις και τις υπηρεσίες που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματία με την πλατφόρμα Renault Pro+. Με την υποστήριξη ενός Δικτύου 626 Renault Pro+ επιχειρήσεων και ενός ακόμα Δικτύου 400 Μετασκευαστών, εξασφαλίζει εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές συνδεσιμότητας.

Σε νέα μοντέλα, το 2021 αναμένεται να δούμε την αντικατάσταση του νέου Kangoo Z.E., με το All-new Kangoo Van E-TECH Electric, που είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία 44 kWh η οποία του εξασφαλίζει αυτονομία 265 χλμ.

Η Renault είναι πρωτοπόρος στα ηλεκτρικά πολυχρηστικά οχήματα από το 2011, ενώ πρωτοπορεί και στην υδρογονοκίνηση από το 2014. Έτσι, πριν από το τέλος της χρονιάς, η Renault θα παρουσιάσει το Master Hydrogen.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα