Η LONGINES αποκαλύπτει τη συλλογή της MINI DOLCEVITA στη Νέα Υόρκη

Σε μία εκδήλωση γεμάτη αστέρες στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου, η LONGINES παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της συλλογή MINI DOLCEVITA. Η Πρέσβειρα της Longines για την Κομψότητα, η Jennifer Lawrence, μαζί με άλλα λαμπερά

αστέρια από τον κόσμο του θεάματος και του αθλητισμού, ήταν εκεί για να γιορτάσουν τη νέα συλλογή και την Ιταλική “γλυκιά ζωή” – που δίνει το όνομά της στο ρολόι.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, η Ελβετική μάρκα ρολογιών Longines γιόρτασε την πρώτη παρουσίαση της νέας κομψής της συλλογής Mini DolceVita στο Gotham Hall της πόλης της Νέας Υόρκης. Μέσα στο πνεύμα αυτό, το θέμα της βραδιάς ήταν η Ιταλική γλυκιά ζωή (la dolce vita), την οποία η Longines προσέφερε σε ελκυστική αντίθεση στην καρδιά της “πόλης που ποτέ δεν κοιμάται”. Η Πρέσβειρα της Longines για την Κομψότητα, η Jennifer Lawrence, μαζί με άλλους διάσημους, τόνιζαν ακόμα περισσότερο τη γοητεία της εκδήλωσης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Longines, Matthias Breschan, ανέβηκε στη σκηνή και υποδέχτηκε την Πρέσβειρα της Longines για την Κομψότητα, την Suzy, την βραβευμένη Νοτιοκορεάτισα σούπερσταρ. Στη συνέχεια, παρουσίασε τη συλλογή Mini DolceVita καθώς και την νέα ταινία για την καμπάνια της οποίας η παραγωγή έγινε στη Νέα Υόρκη και έχει ως πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence.

Ο Matthias Breschan είπε, “Η συλλογή Mini DolceVita αποτελεί μια δυναμική έκφραση της ήρεμης πολυτέλειας και της σύγχρονης κομψότητας. Αυτά τα εντυπωσιακά κοσμήματα - ρολόγια δεν είναι μόνο βασισμένα σε μια πλούσια κληρονομιά, αλλά αποτελούν επίσης σύγχρονα μοντέλα για δυναμικές, πνευματώδεις γυναίκες, όπως οι είναι οι επίτιμες καλεσμένες μας απόψε.”

Ο διευθύνων σύμβουλος της Longines κάλεσε στη συνέχεια την Jennifer Lawrence να τον συνοδεύσει στη σκηνή. Η Αμερικανίδα ηθοποιός - θρύλος μίλησε για τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν στον οίκο και ιδιαίτερα στο νέο Mini DolceVita, λέγοντας: “Είμαι ενθουσιασμένη που παρουσιάζω το κομμάτι mini dolce vita απόψε μαζί με την ομάδα της Longines”.

Κομψότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Το Mini DolceVita είναι ένα αναμφισβήτητα σύγχρονο κόσμημα - ρολόι που εκφράζει την ήρεμη πολυτέλεια και το διαχρονικό στυλ σε κάθε λεπτομέρεια. Με μια εξαιρετικά διακριτική σχεδίαση, καθαρές απαλές γραμμές και την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρωτότυπα σχεδιασμένο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή ένα λουράκι από δέρμα σε χρώμα που ταιριάζει με το καντράν, είναι τόσο μοντέρνο όσο είναι κομψό. Το Mini DolceVita έχει εντυπωσιακή καταγωγή: είναι εμπνευσμένο από έναν θρύλο της Longines που δημιουργήθηκε το 1927 και, φυσικά, από την αρχική οικογένεια DolceVita που δημιουργήθηκε το 1997. Αυτή η συλλογή πυροδότησε το σύνθημα “Η κομψότητα είναι στάση ζωής”, και το Mini DolceVita ανανεώνει την ιστορία για μια ολόκληρη νέα γενιά.

Τα ρολόγια Mini DolceVita έχουν δημιουργηθεί σε μία εντυπωσιακή γκάμα χρωματικών επιλογών και συνδυασμών. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν κάσες των 21,50 mm x 29 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι διαθέσιμα με ή χωρίς πλαίσιο από διαμάντια.

Keywords
Τυχαία Θέματα