Γλυκά Νερά: Τρεις αδίστακτοι ληστές βασάνισαν και στραγγάλισαν την 20χρονη για να τους πει που είναι χρήματα και κοσμήματα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την σύλληψη των τριών δραστών της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Οι δράστες σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο σοκαρισμένος σύζυγος της 20χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, ενώ εκείνος ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα, προέβησαν στην αποτρόπαιη πράξη τους όταν η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να υπερασπιστεί το μωρό τους.

Οι εισβολείς θέλοντας να βρουν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έψαχναν δεν δίστασαν να απειλήσουν

με όπλο το 11 μηνών μωρό αποκάλυψε ο 32χρονος σύζυγος του θύματος. Τότε η γυναίκα έβαλε τις φωνές και θέλοντας να την κάνουν να σιωπήσει την στραγγάλισαν.

Σύμφωνα με τα όσα συμπλήρωσε ο 32χρονος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι δράστες που εισέβαλαν στη μεζονέτα ήταν τρεις και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Την βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είναι τα λεφτά

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της.

Ο σύζυγος και πιλότος στο επάγγελμα  κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα