Γιατί το ντεκολτέ της Ασλανίδου έγινε viral;

Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε το καλλιτεχνικό παρών στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και έδωσε το στίγμα της!

Με την φωνή της ξεσήκωσε τους ευδιάθετους καλεσμένους του πλατό, αλλά και τα ανδρικά πλήθη με το τολμηρό της φόρεμα.

View this post on Instagram

repost via @instarepost20 from @nakopoulouvaso @officialaslanidoumelina Στην υγεία μας #stinygeiamas #mylove #beautiful #womanwithstyle #backstage #photoshoot #kamarini #makeup #hair #style

A post shared

by melina aslanidou (@officialaslanidoumelina) on Apr 16, 2019 at 12:31pm PDT

Εκτός από την Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν και άλλοι καλλιτέχνες για να αναλάβουν την σκυτάλη της διασκέδασης. Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες και το ντουέτο έκπληξη της Μπέσυς Μάλφα και του Κρατερού Κατσούλη άφησε τους πάντες άφωνους.

View this post on Instagram

Σας ευχόμαστε καλή ανάσταση… Απόψε θα κάνουμε παρέα… Είθε σε κάθε σπίτι να υπάρχει αγάπη και τότε θα έρχονται αισια και μαγικά όλα όσα επιθυμείτε… Χριστός ανέστη σε όλους….. #stinygeiamasrepaidia #dimitrismpasis #tonight #kostaskarafotis #happyeaster

A post shared by melina aslanidou (@officialaslanidoumelina) on Apr 27, 2019 at 7:23am PDT

Λάδι στην φωτιά έβαλε και το εκρηκτικό της τσιφτετέλι! Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας του Δημήτρη Μπάση, «Ψίθυροι καρδιάς» και μονοπώλησε τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά και όλα τα βλέμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα