Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Renault είναι κορυφαίος υποστηρικτής του Grand Slam στο Roland-Garros

Από τις 20 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Renault5, θα συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, παρουσιασμένο στην ειδική έκδοση Roland-Garros.

Ως κορυφαίος υποστηρικτής του τουρνουά τένις Roland-Garros από το 2022, η Renault

θα διαθέτει ένα περίπτερο 150μ², αφιερωμένο αποκλειστικά στο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά Grand Slam του Roland-Garros, το περίπτερο της Renault θα είναι αφιερωμένο στο ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech. Η ειδική έκδοση Roland-Garros του ηλεκτρικού Renault 5 E-Tech διαθέτει έναν ιδιαίτερα κομψό και σπορτίβ σχεδιασμό, και θα προσφέρεται με τέσσερεις επιλογές χρωμάτων για το αμάξωμα: λευκό πέρλα, μπλε midnight, μαύρο starry, και μία αποκλειστική απόχρωση σε ματ γκρι.

Στο εσωτερικό, οι αποκλειστικές επενδύσεις σε απόχρωση ανοιχτού γκρι με την πυκνή, λεπτή, και προσεγμένη ύφανση, δανείζονται στοιχεία από την τεχνολογία κατασκευής ρούχων αλλά και από τον κόσμο του αθλητισμού. Στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων ξεχωρίζει το ανάγλυφο λογότυπο σήμα του Roland-Garros.

Στην κεντρική κονσόλα διατίθεται ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης του smartphone, με κόκκινη επιφάνεια. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα αποκλειστικά πατάκια σε απόχρωση «red clay» προσθέτουν την τελευταία πινελιά στο εσωτερικό. Τα μαρσπιέ των θυρών διαθέτουν επένδυση από βουρτσισμένο αλουμίνιο  που έχει επάνω του έναν Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του σταδίου Roland-Garros, μαζί με την επιγραφή «Roland-Garros Paris».

Give Me 5, πρωτοβουλίες και δράσεις για τις υποβαθμισμένες γειτονιές

Το Give Me 5, που δημιουργήθηκε από τη Renault το 2022 για να προωθήσει την πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες, συμβάλλει στην κατασκευή και ανακαίνιση γηπέδων τένις στη Γαλλία, τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Στη Γαλλία, η Renault συνεργάστηκε με το «Fête le Mur» μια ένωση που ιδρύθηκε από τον πρώην τενίστα Yannick Noah, για να χρηματοδοτήσει τρία νέα γήπεδα σε μη προνομιούχες γειτονιές στη Μασσαλία, το Πουατιέ και το Ρουμπέ.

Οι πέντε πρεσβευτές της Renault συμμετέχουν στην ανάπτυξη αυτής της κοινωνικής πρωτοβουλίας για τους νέους των υποβαθμισμένων περιοχών.

Φέτος, στη λίστα των πρεσβευτών της Renault προστίθενται η Diane Parry και ο Casper Ruud, μαζί με τους Félix Auger-Aliassime, Diede de Groot και Luca Van Assche, από το 2023. Η 21χρονη Diane Parry, είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού γυναικείου τένις, ενώ ο Νορβηγός Casper Ruud, 25 ετών, είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο έξι στην παγκόσμια  κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματικού Τένις (ATP/Association of Tennis Professionals). Είναι τρεις φορές φιναλίστ του Grand Slam και νικητής Grand Slam το 2022 και το 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα