Για ποιους η έκλειψη Σελήνης σήμανε ότι ήρθε η ώρα για δράση

Ξυπνήσατε σήμερα έχοντας τη διάθεση να αναλάβετε δράση σε διάφορα μέτωπα; Η δεύτερη έκλειψη του μήνα η μεταμορφωτική  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σας το προκαλεί αυτό, δίνοντας το έναυσμα για ξεκαθαρίσματα σε προβληματικές σχέσεις, κυρίως οικογενειακές, και γενικότερα αλλαγές στην επαγγελματική πορεία,  που θα σφραγίσουν τη ζωής μας.

Αν έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλετε κι έχετε συνειδητοποιήσετε ότι το μέλλον συνδέεται με το παρελθόν και ότι

δεν μπορείτε να αλλάξετε ότι έχει συμβεί, δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα στραβά, να αντιμετωπίσετε παθογένειες, να αποδώσετε ευθύνες και να ξεφορτωθείτε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, εν ολίγοις να κλείσετε λογαριασμούς, να ολοκληρώσετε εργασίες που έχετε αφήσει στη μέση για να προχωρήσετε προς τα μπροστά.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και χαλιναγωγήστε τυχόν χειριστική διάθεση που έχετε, επιδείξτε ψυχραιμία και ρεαλισμό, ακούστε τη διαίσθησή σας και δεν θα χάσετε.

Την μεγαλύτερη επιρροή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκερου κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και θα αποζημιωθείτε στην πορεία.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι άρχισαν τα όργανα σε δουλειά και σπίτι! Οργανώστε την τακτική σας και δεν θα χάσετε

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ήρθε η ώρα του λογαριασμού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα θα πρέπει να δώσετε; Όλα εξαρτώνται από τη διαχείριση που κάνατε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο στα οικονομικά! 

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην καταπίεση;

Ο καθένας μας έχει ανάγκη από τον δικό του ζωτικό χώρο, ωστόσο κάποιοι μπορούν να ζήσουν μια χαρά και με λιγότερο ή ανάλογα με το ποιον έχουν απέναντι τον παραχωρούν για μεγάλα διαστήματα, χωρίς να αισθάνονται πως έχουν μικρότερη ελευθερία κινήσεων και πως υπόκεινται σε έλεγχο και περιορίζονται. Έχουμε και λέμε:

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Καρκίνος, που έχει και τα γενέθλιά του αυτή την περίοδο, ο οποίος θέλει με τους ανθρώπους που αγαπά να είναι... αυτοκόλλητος κι έτσι σπάνια θα διεκδικήσει περισσότερο ζωτικό χώρο και χρόνο από αυτόν που του δίνουν. Ζωτικό χώρο υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσουν οι κοντινοί του άνθρωποι, καθώς ο Καρκίνος μπορεί να τους πνίγει με την ανάγκη του για εγγύτητα και οικειότητα!

Στον αντίποδα ο Κριός όχι μόνο χρειάζεται μεγάλη ελευθερία κινήσεων, αλλά και θα αντιδράσει με έντονο τρόπο αν του τη στερήσουν. Θα λειτουργήσει σαν τον πολιορκητικό κριό! Πήγαίνε με τα νερά του κι εξέφρασε διπλωματικά τυχόν αντιρρήσεις, ξεκινώντας με φράσεις τύπου «εσύ … αποφασίζεις, αλλά έλεγα μήπως…».

Ο Ταύρος μπορεί να δείχνει ότι αμέριμνος... βόσκει στο λιβάδι αλλά αν τον πλησιάσεις πολύ… χωρίς να το καταλάβεις σε παίρνει στο κυνήγι με το κεφάλι κατεβασμένο και τα κέρατά του σε θέση μάχης. Έτσι λειτουργεί και ο εκπρόσωπος του ζωδίου στη ζωή. Σου αφήνει την αίσθηση ότι μπορείς να τον περιορίσεις, αλλά αν ξεπεράσεις τα όρια, χωρίς να το καταλάβεις θα εκτοξευτείς έξω από το λιβάδι του, αφού θα σε...κουτουλήσει.

Ο Δίδυμος ως ζώδιο του αέρα επιδιώκει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και χρόνου. Και θα την πάρει, ότι και να κάνεις. Αν τον πιέσεις, το πολύ πολύ να σου δώσει τη χαρά ότι θα σου κάνει το χατίρι και μετά απλώς θα κάνει το δικό του και θα τον ψάχνεις…

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, Λέων… δεν θα μπορούσε παρά να έχει ανάλογες απαιτήσεις σε ό,τι αφορά στο βασίλειό του. Όποιος επιχειρήσει να τον περιορίσει θα εισπράξει ένα θυμωμένο… βρυχηθμό, που θα τον βάλει αμέσως στη θέση του. Μόνο αν το ζητήσεις σαν χάρη εκ μέρους του,  μπορεί να το δεχτεί.

Ο Παρθένος δεν είναι ο τύπος που, αν θέλει να κάνει κάτι και τον εμποδίζουν, θα τσακωθεί και θα φύγει χτυπώντας την πόρτα πίσω του. Αλλά αν προσπαθήσεις να εισβάλεις στον μικρόκοσμό του μ ετο έτσι θέλω θα σε χτυπήσει... το ρεύμα του ηλεκτροφόρου φράχτη του!

Ο Ζυγός επιδιώκει την αρμονία μέσα στις σχέσεις, κάτι που κατά τον ίδιο μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις πετυχαίνεται. Έτσι, δεν θα διστάσει να συμπτύξει τον ζωτικό του χώρο, κρατώντας για τον εαυτό του και δεν το διαπραγματεύεται αυτό, όσο χρόνο του χρειάζεται για να απολαμβάνει ότι τρέφει την ψυχή του.

Ο δυναμικός και ισχυρογνώμων Σκορπιός δεν οριοθετεί τον ζωτικό του χώρο καθώς σπάνια νιώθει ότι κάποιος μπορεί να απειλήσει την ελευθερία του. Κι αυτό επειδή τον περιφρουρεί σαν… Κέρβερος, ενώ ταυτόχρονα μπαινοβγαίνει στους κόσμους των άλλων.

Η ελευθερία στις κινήσεις του και στη διάθεση του χρόνου του είναι για τον πύρινο Τοξότη απαραίτητες όσο ο αέρας που αναπνέει. Αν θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου απέφυγε κάθε απόπειρα να του βάλεις όρια και όρους.

Ο Αιγόκερως λειτουργεί καλύτερα έχοντας βάλει σε κουτάκια τη ζωή του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να τα μετακινήσει. Μότο του είναι το «Μην με ενοχλείς και δεν σε ενοχλώ». Μην το εκλάβεις σαν αδιαφορία, έτσι έχει μάθει…

Ο αέρινος Υδροχόος και η προσωπική ελευθερία είναι έννοιες ταυτόσημες. Επιζητά  να νιώθει κυρίως συναισθηματικά ελεύθερος, και αν κάποιος επιχειρήσει να τον περιορίσει ως προς αυτό απλά θα… διπλοκλειδώσει τις πόρτες, αφήνοντάς τον απ’ έξω.

Ο Ιχθύς είναι ελεύθερος, όπως ένα ψαράκι μέσα στο ενυδρείο. Βλέπεις κάθε στιγμή πού βρίσκεται, αλλά είναι αδύνατον να το πιάσεις με τα χέρια, γιατί σου ξεγλιστρά συνεχώς. Εν ολίγοις θα κάνει αυτό που θέλει και θα σε κοιτάζει απορημένος αν τυχόν παραπονεθείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα