Γαλλία: Βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, όταν κλήθηκαν για μια απλή πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων… και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πτώμα.

Το μερικώς διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι (12ο διαμέρισμα), κοντά στο Quai de la Rapée, όπου βρίσκεται το νεκροτομείο, δήλωσαν σήμερα Κυριακή το πρωί αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του ιστότοπου Actu17, σύμφωνα με πληροφορίες από την Le Parisien.

Ξεκίνησε
έρευνα

Η αρχική φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γρήγορα από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και μετά είδαν ένα σώμα να του λείπουν τα κάτω άκρα. Στο σημείο έσπευσαν εμπειρογνώμονες της εγκληματολογικής αστυνομίας για να συλλέξουν πληροφορίες για την ταυτότητα του ενήλικα, ο οποίος παραμένει άγνωστος. Άλλα μέρη του σώματός του φέρεται να βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα σε τσάντες που βρίσκονταν κοντά στη βαλίτσα.

Οι ιατροδικαστές πήγαν στον τόπο του εγκλήματος για να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Η εισαγγελία του Παρισιού, η οποία επιβεβαίωσε την ανακάλυψη του πτώματος, δήλωσε στο AFP ότι ξεκίνησε έρευνα «δολοφονίας», η οποία ανατέθηκε στην εγκληματολογική ταξιαρχία της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα