Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά επιτάσσει το πλανητικό σκηνικό

Ξυπνήσατε με μια παράξενη διάθεση, γεμάτοι αμφιβολίες όσον αφορά στις επιλογές σας, και μία αίσθηση ότι ματαιοπονείτε και πως δεν αποδίδει ότι κάνετε για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις και πρόσωπα που σας δένουν δεσμοί αίματος κι όχι μόνο;

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να βρίσκει απέναντί της τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σήμερα Τετάρτη θα νιώσουμε μπερδεμένοι, δεν θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, το τοπίο θα είναι θολό, και δύσκολα θα μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις, να διακρίνουμε το σωστό από το λάθος και την ειλικρίνεια

από το ψέμα.

Η απογοήτευση, η διάψευση προσδοκιών ή το να ανακαλύψουμε ότι πέσαμε θύματα παραπλάνησης ή εκμετάλλευσης είναι πιθανές, οπότε καλό είναι να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν.

Εν ολίγοις η λαϊκή ρήση «Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά» ταιράζει γάντι στις πλανητικές επιταγές της ημέρας, αφού οι πολλοί  λειτουργούν με βάση το προσωπικό τους θέλω προκειμένου να την βγάλουν... καθαρή, ενώ η ενσυναίσθηση τους είναι άγνωστη λέξη.

Ωστόσο επειδή κάποιες εξελίξεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις, και σήμερα δεν είναι ημέρα για αντιπαραθέσεις, που δεν οδηγούν πουθενά, εφόσον δεν θα βρείτε ευήκοα ώτα, φροντίστε να συγκρατήσετε τυχόν νεύρα και να εκτονώσετε την περίσσεια σας ενέργεια σε ότι θα σας χαλαρώσει. Παράλληλα βρείτε την κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε με ακρίβεια όλα αυτά που σας ενοχλούν στους ανθρώπους που θεωρείται σημαντικούς, και  θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας, δίνοντας μια νέα ευκαιρία στη σχέση σας, ή θέτοντάς την σε μια νέα βάση.

Από το πλανητικό σκηνικό επηρεάζονται τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς), αλλά ακόμη περισσότερο οι μεταβλητοί, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Ειδικά οι τέσσερις τελευταίοι, είστε επιρρεπείς σε λάθη και απογοητεύσεις σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο, γι αυτό φροντίστε ώστε να μην κοροϊδέψετε, αλλά και μην εμπιστευτείτε πρόσωπα, που δεν γνωρίζετε ή που δεν σας έχουν δείξει έμπρακτα ότι είναι εκεί για εσάς αν δεν θέλετε να είστε στους χαμένους της βραδιάς!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες γιατί εύκολα θα παραπλανηθείτε ακούγοντας μια συγκινητική ιστορία. Προσέξτε και μη επενδύετε ούτε σε χρήματα ούτε σε αισθήματα γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα