Φεράρι: Παρουσίασε το μονοθέσιο του 2020

Η Φεράρι θέλει τη φετινή χρονιά να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes και να επιστρέψει στους τίτλους. Σε μία άκρως εντυπωσιακή τελετή, λοιπόν, παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνίζεται το 2020.

Το απόγευμα της Τρίτης (11/2), λοιπόν, η Φεράρι παρουσίασε στο θέατρο Ρόμολο Βάλι την SF1000 που φιλοδοξεί στα χέρια του Σαρλ Λεκλέρκ και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να αποδώσει

το μέγιστο.

Το 66ο μονοθέσιο της ιταλικής εταιρίας μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, το αυτοκίνητο του 2019, ωστόσο είναι αρκετά πιο στενό και τα μηχανικά του μέρη είναι πιο συμπαγή.

«Η ομάδα των τεχνικών είναι σχετικά νέα, πρέπει ακόμα να ωριμάσουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας, και να επικεντρωθούμε στην αξιοπιστία, η οποία ήταν μία από τις αδύναμες στιγμές της περασμένης σεζόν», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Ferrari F1, Ματία Μπινότο.

«Δεν έχω κάποια κρυστάλλινη σφαίρα για να πω με σιγουριά τι θα γίνει, αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος χαρακτήρισε τον εαυτό του περισσότερο τορτελίνι πάρα σνίτσελ πλέον.

«Εργάστηκα πολύ σκληρά για το νέο μονοθέσιο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και να μαθαίνω από τα λάθη μου», δήλωσε ο έτερος πιλότος της ιταλικής ομάδας, Σαρλ Λεκλέρκ.

Δείτε το βίντεο με το νέο μοντέλο της Φεράρι:

Keywords
Τυχαία Θέματα