Έτσι θα παίξει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Και τώρα η νίκη. Στο Λονδίνο ήρθε η αντίδραση των ερυθρολεύκων αλλά όχι το αποτέλεσμα. Απόψε στην Τρίπολη επιβάλλεται η κατάκτηση των τριών βαθμών για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Αστέρα ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, να δείξει έμπρακτα πως ξεπέρασε το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής και βεβαίως να συνεχίσει να είναι πρώτος στο γήπεδο.

Σε… mood «μπλόκου» καθώς

βρισκόμαστε στο διάστημα της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων όπου διατήρησε την τιμωρία στον Ολυμπιακό που την ίδια ώρα θα βρει τον διαιτητή Παπαδόπουλο να σφυρίζει στην Τρίπολη.

Ότι πρέπει για «μάχη» δηλαδή για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ξέρει και κατανοεί την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά του Ολυμπιακού. Και όμως το πείσμα όλων στην ερυθρόλευκη οικογένεια είναι μεγάλο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει φουλ επιθετικό σχήμα για το ματς μη μπορώντας να υπολογίζει στους τραυματίες Πορόζο και Φρέιρε και τον τιμωρημένο Καμαρά. Στην αποστολή για Τρίπολη είναι οι: Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Ροντινέι, Ελ Κααμπί, Έσε, Φορτούνης, Σκάρπα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Σολμπάκεν, Τζολάκης, Βρουσάι, Μπιανκόν, Στουρνάρας

Όσο για την 11αδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνεθ; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά γιατί απλά ούτε χθες δοκίμασε κάτι. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη και Ορτέγκα πάντως είναι… μπετόν για άμυνα. Ο Έσε δεδομένος στον άξονα και φαβορί για να τον πλαισιώσει στην δυάδα ο Αλεξανδρόπουλος, πάντα δυνατός υποψήφιος είναι ο στιβαρός Ιμπόρα. Θα είναι τεράστια έκπληξη να πάει σε λύση Καρβάλιο.

Από εκεί και πέρα, ο Ελ Κααμπί είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης, σίγουρος ο Μασούρας στο 4-4-2 και παίζονται δύο θέσεις. Αν θα πάει ξανά σε Φορτούνη και Ποντένσε ή έναν από τους δύο με τους Σκάρπα και Σολμπάκεν να έχουν σοβαρή υποψηφιότητα. Ο Βραζιλιάνος άλλωστε έχει δείξει τελευταία ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα