Ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο ο Ομπράντοβιτς;

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Κωνσταντινούπολη. Συχνά δημοσιεύματα από διαφορετικές χώρες εμφανίζουν τον Ζοτς έτοιμο να παραιτηθεί. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και η Φενέρμπαχτσε έχουν διαψεύσει επανειλημμένως ότι θα διακόψουν τη συνεργασία τους και επιμένουν ότι συνεχίζουν κανονικά.

Οι διαψεύσεις δεν πείθουν τους δημοσιογράφους και ακόμα ένα ρεπορτάζ από τη Σερβία υποστηρίζει ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θα μείνει στην Τουρκία. Μόνο που οριοθετεί
την αποχώρηση του τον Ιούνιο και όχι άμεσα… Η ιστοσελίδα direktno.rs γράφει ότι ο Ομπράντοβιτς έχει αποφασίσει να τελειώσει την τούρκικη εμπειρία του.

Επιπλέον, ο Ομπράντοβιτς έχει επιλέξει τον επόμενο προορισμό του: το Λονδίνο! Ο Ζοτς φέρεται να έχει συμφωνήσει να αναλάβει τους Τάουερς, οι οποίοι τη σεζόν 2020-2021 θα πάρουν μέρος στη Euroleague και χρειάζονται έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι Λόντον Τάουερς θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση μέσω wild card που θα πάρουν από τον Τζόρντι Μπερτομέου. Ο Ισπανός παράγοντας θέλει να επεκτείνει τη Euroleague στην Αγγλία και θα ανοίξει τη συμμετοχή σε ομάδες της χώρας με τους Τάουερς να κάνουν την αρχή…

Keywords
Τυχαία Θέματα