Εντυπωσιακή τεχνολογία: Πως το VW ID Buzz παρκάρει αυτόματα με το Park Assist Plus

Τα νέα συστήματα υποβοήθησης αποτελούν το δεξί χέρι του οδηγού. Όπως στο νέο  Volkswagen ID. Buzz που μπορεί να πραγματοποιεί υποβοηθούμενη αλλαγή λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο όταν πατηθεί για λίγο ο μοχλός των φλας. Μπορεί να χρησιμοποιήσει swarm data ή επίσης να μάθει επαναλαμβανόμενους ελιγμούς για την στάθμευση. Το Volkswagen

ID. Buzz λανσάρεται με νέα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης που μπορούν να κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο άνετη, ενώ παράλληλα αυξάνουν και την ασφάλεια. Αυτό είναι σύμφωνο με τη δέσμευση της Volkswagen να κάνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες προσβάσιμες όσο νωρίτερα γίνεται σε μία διευρυμένη βάση πελατών.

Πως λειτουργεί το  Park Assist Plus που επιτρέπει στο όχημα να κινείται αυτόνομα σε χώρους στάθμευσης

Στο νέο ID. Buzz το Park Assist Plus με λειτουργία μνήμης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διδάξει στο όχημα έως και πέντε ατομικούς ελιγμούς στάθμευσης. Η λειτουργία μνήμης «θυμάται» τις διαδικασίες στάθμευσης σε ταχύτητες κάτω των 40 km/h και μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως και 50 μέτρα. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να σταθμεύει σε ανοιχτό χώρο ή γκαράζ, για παράδειγμα. Ο οδηγός πρέπει να σταθμεύσει το όχημα μόνο μία φορά και να αποθηκεύσει τη διαδικασία στάθμευσης. Το ID. Buzz μπορεί στη συνέχεια να επαναλάβει μόνο του τον ελιγμό στάθμευσης που έμαθε. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο οδηγός είναι να παρακολουθεί την εξέλιξη της διαδικασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα