Εντυπωσιακή Νότιγχαμ «σάρωσε» την Λιντς

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νότιγχαμ Φόρεστ και κατάφερε να πετύχει τεράστια νίκη επί της πρωτοπόρου Λιντς με 4-2. Η ομάδα του Νότιγχαμ έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζει την μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου.

Η Φόρεστ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της την φετινή σεζόν και «φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ

τα «παγώνια» του Μπιέλσα. Οι παίκτες του Καράνκα ξεκίνησαν πολύ δυνατά μπροστά στο κοινό τους με τον Κόλμπακ μόλις στο 5΄να κάνει το 1-0.

Η Λιντς «απάντησε» στο 53’ με τον Κλαρκ και ο Αλιόσκι έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Η Νότιγχαμ είχε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει την πολύ μεγάλη νίκη και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στα τελευταία 25 λεπτά.

Ο Κόλμπακ έκανε το 2-2 στο 69’, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ ενώ ο Μέρφι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Φόρεστ στο 72’. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 76’ με τον Όσμπορν να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Νότιγχαμ.

Με τη νίκη της αυτή η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι μια «ανάσα» από τις θέσεις πυ οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα