Έκλεβαν επί έξι μήνες τα πιο ακριβά σουτιέν

Δύο νεαρές συνελήφθησαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή επί έξι μήνες έκλεβαν προϊόντα από καταστήματα εσωρούχων συγκεκριμένης φίρμας. Μάλιστα, δεν γέμιζαν τις τσάντες τους με ό,τι και ό,τι, αλλά είχαν προτίμηση σε συγκεκριμένες σειρές.

Τα καταστήματα εσωρούχων Victoria's Secret είχαν καταγγείλει την υπόθεση κατά συρροής κλοπής μήνες πριν, αλλά η αστυνομία δεν μπορούσε να εντοπίσει και να συλλάβει τους ληστές. Τελικά, η Ταϊσέκα Πινκ και της Κατίνα Σάμερσετ, συνελήφθησαν στη Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα.

Οι δύο νεαρές είχαν πολύ συγκεκριμένες προτιμήσεις: όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, στόχευαν σε προϊόντα της Victoria's Secret και συγκεκριμένα στις σειρές Very Sexy, Miraculous και The Gorgeous Collection. Συνολικά, εκτιμάται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο εκλάπησαν σε δεκάδες περιπτώσεις εκατοντάδες προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων αγγίζει τα 30.000 ευρώ.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, δεν δίστασαν να επιστρέψουν σε κατάστημα κλεμμένα, προκειμένου να πάρουν κάτι άλλο με τα χρήματα της αξίας του! Εκτιμάται ότι η Πινκ πήρε πίσω τουλάχιστον 3.000 ευρώ με αυτόν τον τρόπο, ενώ η Σόμερσετ σχεδόν 2.000.

Η Αστυνομία και οι εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας των καταστημάτων έπαιζαν το παιχνίδια της γάτας με το ποντίκι με τις δύο νεαρές τον τελευταίο μήνα, από τότε που καταγράφηκε σε βίντεο το πρόσωπο μίας από αυτές.

Την περασμένη εβδομάδα, ιδιωτικός φρουρός καταστήματος που είχαν «χτυπήσει» αναγνώρισε την Πινκ σε ένα χώρο στάθμευσης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν έφτασαν τα περιπολικά, αυτή προσπάθησε να ειδοποιήσει άμεσα τη συνεργό της, καθώς είχαν μόλις «σηκώσει» σχεδόν 100 σουτιέν από παρακείμενο κατάστημα.

Το μόνο που δεν ξεκαθάρισε πλήρως η έρευνα, είναι πού κατέληξαν μερικές εκατοντάδες σουτιέν, που... αναζητούνται ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
Έκλεβαν,eklevan