Είναι έγκυος η Rihanna; Οι φωτό που «άναψαν φωτιές»

Ερωτήματα έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εμφανίσεις της Rihanna με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται αν η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να γίνει μητέρα.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει λανσάρει σε συνεργασία με τo brand Fendi, τη δική της σειρά καλλυντικών αλλά και εσωρούχων, συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μέσα με τις τελευταίες της εμφανίσεις.

View this post on Instagram

It’s SHOWTIME!!! Let’s go!!! #SAVAGEXFENTYSHOW on @amazonprimevideo is going

LIVE right now!!!!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 19, 2019 at 8:59pm PDT

Όπως θα δείτε στις αναρτήσεις της στο Instagram αλλά και στην τελευταία της εμφάνιση στο Diamont Ball, στη Νέα Υόρκη, η Rihanna εμφανίζεται με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα.

View this post on Instagram

bored as money… @fenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 18, 2019 at 8:30pm PDT

Τον περασμένο Ιούνιο, η Rihanna αναφέρθηκε για πρώτη φορά, σε συνέντευξή της, στον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, Hassan Jameel.

«Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δε θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία. Έχω μια νέα σχέση και είναι σημαντική για εμένα. Όπως φροντίζω τη δουλειά μου έτσι πρέπει να φροντίζω κι αυτήν… Φυσικά είμαι ερωτευμένη», ήταν τα λόγια της.

View this post on Instagram

Thank you @shinsegaedutyfree for hosting me at the Shinsegae Myeongdong Store last night! It was so exciting to see the new @FentyBeauty store in person and I am grateful for our amazing partnership! #FENTYBEAUTY #shinsegaedutyfree

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 18, 2019 at 1:36am PDT

Μάλιστα η δήλωσή της στο κόκκινο χαλί με το Essence προκάλεσε μεγαλύτερη φρενίτιδα:

«Είμαι μία μαύρη γυναίκα. Ήρθα από μία μαύρη γυναίκα, που ήρθε από μία μαύρη γυναίκα, και που και αυτή ήρθε από μια μαύρη γυναίκα, και θα γεννήσω κι εγώ μια μαύρη γυναίκα».

View this post on Instagram

y’all sick of me… @fenty #corsetboot #favoriteFentypants #grey

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 16, 2019 at 2:10pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα