Είχε βάψει το σκύλο του στο χρώμα της ομάδας του ο «νταής» που κλώτσησε το γατάκι

Προϊστορία ως προς την κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε ζώα φαίνεται πως είχε ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το εξοργιστικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να δελεάζει αδέσποτο γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και στη συνέχεια να το κλωτσάει στη θάλασσα.

Όπως αποκαλύπτεται σε ανάρτηση της δημοσιογράφου και διευθύντριας της  οργάνωσης Zero Stray Project, Σταματίνας Σταματάκου στο Facebook, στο παρελθόν ο συλληφθείς

είχε βάψει με μαρκαδόρο τον σκύλο του, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός του με σύμβολο της ποδοσφαιρικής ομάδας την οποία υποστηρίζει.

«Μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του, ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε. Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως» αναφέρεται ακόμη στην ανάρτηση.

Οργή στο Twitter

Εν τω μεταξύ, σάλος έχει προκληθεί στο Twitter για τον νεαρό που κλώτσησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα, ενώ ξεκάθαρη είναι και η καταδίκη από τις φιλοζωικές οργανώσεις που κινητοποιήθηκαν μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης.

Η ανάρτηση του βίντεο στα social media έφερε και την άμεση παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο δράστης θα εντοπιστεί και ο νόμος θα τηρηθεί.

Ο ίδιος ο νεαρός, πάντως, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τι έκανε, αλλά ούτε και να μετανιώνει. Σε ανάρτησή του στο Instagram και μέσα από Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, εμφανίζεται να απαντά με ύβρεις. «Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μαλ…» λέει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Στο hashtag #Αιδηψός, από την ώρα που δημοσιεύθηκε το βίντεο που απεικονίζει τον νέο να δελεάζει με φαγητό μια γατούλα και στη συνέχεια να την κλωτσάει, σχολιάζουν χιλιάδες πολίτες την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στο ανυπεράσπιστο ζώο που του έδειξε εμπιστοσύνη και έσπευσε να φάει από τα χέρια του.

Πόσο σκοτάδι κρύβεται στις ψυχές σας για να βασανίζεται τις ανυπεράσπιστες ψυχούλες αυτού του κοσμου #Αιδηψος

— Περήφανη Κουλτουριάρα (@Koultouriara) May 2, 2022

Και εγώ ρε φιλαράκι ήπια λίγο παραπάνω κρασάκι με τη παρεα και θελουμε πολύ να σου ρίξουμε 5 σφαλιάρες , δεν το καναμε όμως.
#αιδηψος

— Io.sono So (@iosono_so) May 2, 2022

Κανεις δεν ζήτησε θανατική ποινή . Μόνο ότι προβλέπει ο νόμος. Να ματώσει το πορτοφόλι του. #Αιδηψος

— Dims (@DimitraRana) May 2, 2022

Δν θα πω οτι ειμαστε ζωα γιατι εχουν μεγαλυτερη ενσυναισθηση…Δν διαφερουμε κ πολυ πλεον απο τα Τερατα!!Οταν βασανιζεις,χλευαζεις και κακοποιεις ενα ανυπερασπιστο ζωακι τοσο ευκολα το κανεις κ στους ανθρωπους!! #Αιδηψος

anna Rantou (@annaRantou2) May 2, 2022

#Αιδηψος Προλαβα εκανα αναφορα για κακοποιηση ζωου,ειδα τα στορυ του,το κλεισε τωρα …

— Left World (@LeftWorld5) May 2, 2022

Δηλαδή, όλη η παρέα του τσάμπα μάγκα, όταν πίνει παραπάνω έχει την ίδια αντίδραση. Κακοποιεί ζωάκια. Γιατί κανένας από τη παρέα δεν αντέδρασε. Γελούσαν. Χέστηκε από τον φόβο του και λέει ότινανε για δικαιολογίες
Και κάτι ακόμη. Η τροχαία το ξέρει ότι ήπιε κάτι παραπάνω? #Αιδηψος

Jordan K (@Jordankjks) May 2, 2022

Δεν φτάνει όσα έκανε στην αθώα ψυχή και τα τράβηξε σε βίντεο, αντί για ειλικρινή μετάνοια πλέον ο ψευτόμαγκας έδωσε και συνέχεια, ζητώντας τα ρέστα. Θα τρίβει τα χέρια του ο Εισαγγελέας με αυτό το βίντεο που καθυβρίζει τους πάντες. #Αιδηψος https://t.co/mN29wlMApl

Greek ancient searcher (@ancientsearcher) May 2, 2022

Σε τι κοινωνία ζούμε;;;;; έχω πάθει σοκ βλέποντας έναν άνθρωπο μα ρίχνει μία γάτα στη θάλασσα και άνθρωποι να γελάνε. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ;;;;; Ντράπηκε και η ντροπή #Αιδηψος

— photographylover (@Jimandr2) May 2, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα