Εύκολα η Αρσεναλ, θύμα έκπληξης η Χάντερσφιλντ

Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο Τζόε Γουίλοκ η Αρσεναλ νίκησε στο Μπλούνφιλντ Ρόουντ την Μπλάκπουλ 3-0 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι είχε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Μπλάκπουλ που αγωνίζεται στη Λιγκ 1. Ο Γουίλοκ είχε έως τώρα δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (και οι δύο στο Γιουρόπα Λιγκ, είχε σκοράρει στο ματς με τη Βόρσκλα). Πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ

στο 11' και 37' ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ιβόμπι στο 82'.

Η Μπρίστολ Σίτι, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Χάντερσφιλντ (1-0) με γκολ του Μπράουνχιλ (72').

Στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, η Μπλάκμπερν απείλησε με αποκλεισμό τη Νιούκαστλ, καθώς προηγήθηκε με τον Ντακ στο 56'. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ισοφάρισε με πέναλτι του Ρίτσι στο 84' και η πρόκριση θα προκριθεί στο δεύτερο ματς που θα διεξαχθεί στο Ιγουντ Παρκ.

Με γκολ του Αγιού (87'), η Κρίσταλ Πάλας απέκλεισε την Γκρίμσμπι (ομάδα της Λιγκ 2), ενώ η Πόρτσμουθ (Λιγκ 1)έκανε τη μίνι έκπληξη νικώντας στο Κάροου Ρόουντ τη Νόριτς (Τσάμπιονσιπ) 1-0 με γκολ του Γκριν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα