Δίνει «μάχη» ο Χασάν στην συνάντηση με την Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις κινήσεις του για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και είναι προφανές πως ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους είναι και η παραμονή ή όχι του Αχμέντ Χασάν.

Δεν είναι φυσικά μυστικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του Αιγύπτιου στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όχι βέβαια με την καταβολή 4 εκατ. ευρώ

που ζητάει η Μπράγκα για την παραχώρηση του παίκτη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εξελίξεων.

Κι αυτές τις εξελίξεις είναι έτοιμος να τις… προκαλέσει ο ίδιος ο παίκτης, που επιθυμεί να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Χασάν έχει μιλήσει με τον Μαρτίνς και είναι προφανές πως πολλά πράγματα περνούν πλέον στο χέρι του Αιγύπτιου επιθετικού. Ο 26χρονος στράικερ αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον του.

Μια συνάντηση του ίδιου ή του μάνατζερ του με την διοίκηση της Μπράγκα, στην οποία ο Χασάν θα εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά.

Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει η πορτογαλική ομάδα να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της και ο Χασάν εκτιμά ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αυτή η συνάντηση που προαναφέραμε να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, γιατί ο Χασάν θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το ίδιο θέλει φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να προχωρήσει το πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να κάνει και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μια κίνηση για το συγκεκριμένο θέμα, το διάστημα που θα βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός ετοιμάζεται να δώσει «μάχη» στις συζητήσεις με την Μπράγκα, ώστε να μείνει στους ερυθρόλευκους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα