Δεν τη γλιτώνει η Κραϊόβα, πάει για κεκλεισμένων το ματς με την ΑΕΚ

Η Κραϊόβα πήρε την πρόκριση επί της Χόνβεντ στα πέναλτι, όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα επεισόδια και την ημίωρη διακοπή, λόγω του τραυματισμού του διαιτητή από φωτοβολίδα.

Η ομάδα από τη Ρουμανία θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της στο πρώτο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η τιμωρία της Κραϊόβα

για όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς με τους Ούγγρους είναι δεδομένη και θα επιβληθεί ποινή τουλάχιστον μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους Ρουμάνους.

Αυτή η τιμωρία θα έχει ισχύ από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, δηλαδή αυτό με την Ένωση, με αποτέλεσμα να γίνει κάτι πρωτόγνωρο, αφού θα κοντραριστούν ΑΕΚ και Κραϊόβα σε δυο ματς χωρίς κόσμο, αφού και η Ένωση κουβαλάει ποινή από τα περσινά επεισόδια με τον Άγιαξ και θα την εκτίσει στα προκριματικά.

Όσον αφορά το ματς της Κραϊόβα με τη Χόνβεντ, αυτό συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στα πέναλτι, αλλά όσα συνέβησαν καταγράφηκαν και είναι άκρως επιβαρυντικά. Μάλιστα οι Ρουμάνοι είναι υπότροποι από τις 9 Αυγούστου του 2018 και ενα παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τότε τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μία επιπλέον με διετή αναστολή, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ, οπότε είναι σχεδόν σίγουρη και η τιμωρία τους για μια ακόμη φορά από την UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα