Δείτε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο την Κυριακή (20:00) εκτός έδρας, για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1, σε ένα ματς που οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες

χωρίς προβλήματα, στην τελευταία προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» επιλέγοντας 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους μάλιστα βρίσκονται και οι νεαροί Χρήστος Σέχου- Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Αντιθέτως, όπως αναμενόταν, εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού έμεινε ο Μακέντα, με τον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού να μην είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού του.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Βέργος, Σέχου και Καμπετσής.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

Η αποστολή του #Panathinaikos για τον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι.#paofc2019_20 #atrpao #squadlist #SuperLeague pic.twitter.com/SYMaX80k3G

Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 19, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα