Αυτοκτόνησε ο Μπρόντι Στίβενς που έγινε γνωστός από το «Hangover»

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο κωμικός ηθοποιός Μπρόντι Στίβενς γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες Hangover.

Ο 48χρονος Στίβενς, πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter, ενώ ως αιτία θανάτου του αναφέρθηκε η αυτοκτονία.

Εκπρόσωπος

του κωμικού ηθοποιού δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο αναφορές επισημαίνουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ο Στίβενς, ιδιαίτερα αγαπητός στο αμερικανικό κοινό έγινε δημοφιλής και για τις συμμετοχές τους στα σόου Jimmy Kimmel Live!, The Late Late Show και Chelsea Lately.

Η κωμικός Σάρα Σίλβερμαν η οποία ήταν φίλη του Στίβενς ανέφερε στο μήνυμά της πως ο ηθοποιούς προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάστασή του με αγωγή, αλλά πως δεν κατάφερε και προσθέτει πως «μακάρι να είχε ζητήσει βοήθεια».

Thank you Brody for sharing your Comedy and positive energy with us for so many years. You made late nights so much fun, pushing boundaries, being different, and never doing the same show twice. Joke writing, crowd work, drums, baseball. We love you forever Brody. #brodystevens pic.twitter.com/IYvo0wmWrt

— The Comedy Store (@TheComedyStore) February 22, 2019

Keywords
Αναζητήσεις
brontistivens
Τυχαία Θέματα