Μπακογιάννη: «Η απάντηση στους δυο αδιόρθωτους δεν μπορεί να είναι τα άκρα»

Ολοκληρη η ομιλία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει ως εξής:

«Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μας! Σας ευχαριστώ που είστε σύμμαχοι σε έναν μεγάλο αγώνα! Έναν κρίσιμο αγώνα για την Ελλάδα μας και για το μέλλον των παιδιών μας!

Στη Λαμία είχα πάντα φίλους αδερφικούς. Βρεθήκαμε πολλές φορές μαζί Έχουμε δώσει κοινούς αγώνες, έχουμε
βαδίσει δίπλα σε καλές και κακές στιγμές. Δεν το ξεχνώ αυτό. Με γεμίζει συγκίνηση, με ευγνωμοσύνη αλλά και με την σιγουριά ότι και πάλι μαζί θα δώσουμε και θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Για την πατρίδα και τους ανθρώπους της.

Όλοι εμείς, που μας ενώνει η κοινή μας διαδρομή αλλά και οι πολλοί νέοι φίλοι που βρεθήκαμε στην πορεία.
Όλοι εμείς που μας ενώνει η κοινή θέληση,όλοι μαζί με τη Δημοκρατική Συμμαχία θα κερδίσουμε την μάχη να ξανακάνουμε την
Ελλάδα περήφανη και δυνατή

Στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση της χώρας. Κρίνεται το μέλλον των νεώτερων Ελλήνων.
Κρίνονται οι θυσίες των παλαιότερων. Κρίνεται το όραμα τριών γενιών Ελλήνων που αγωνίστηκαν και κόπιασαν για να δουν
την Ελλάδα στην Ευρώπη, ισότιμη, περήφανη και δυνατή!

Στις εκλογές αυτές δεν μπορούμε να πάμε μόνο με τον θυμό. Πρέπει να πάμε κυρίως με τη λογική. Πρέπει να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους, αλλά πρέπει και να σκεφτούμε θετικά. Και να ψηφίσουμε θετικά, κόμματα που μπορούν να βοηθήσουν να σταθεί η Ελλάδα όρθια.

Να βγούμε από την κρίση και να μπορέσουμε σαν χώρα και σαν λαός να βρούμε ξανά το δρόμο μας.

Γνωρίζω καλά τι βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Ξέρω την απόγνωση, την οργή και το θυμό που κυριαρχεί σε εκατομμύρια Έλληνες.

Δικαίως εξοργίζεται κάθε πολίτης που δυσκολεύεται να πληρώσει το στεγαστικό της οικογένειάς του, όταν την ίδια ώρα βλέπει τα δυο αδιόρθωτα κόμματα να ρυθμίζουν τα δικά τους δάνεια με νόμο στη Βουλή.

Δικαίως εξοργίζεται όταν βλέπει να απειλούν το ίδιο με διακοπή του ρεύματος αν δεν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ, την ώρα που οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια.

Δικαίως εξοργίζεται ο αγρότης που ενώ θα έπρεπε να είναι ο πρωταγωνιστής για την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας, βιώνει την εγκατάλειψη, την έλλειψη σχεδιασμού, τα καρτέλ των μεσαζόντων.

Δικαίως εξοργίζονται οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα που μένουν άνεργοι, την ώρα που το ίδιο το πολιτικό σύστημα δεν τολμά να μειώσει το δικό του κόστος λειτουργίας, δίνοντας πρώτο το καλό παράδειγμα.

Σε αυτή την δικαιολογημένη οργή πατάνε σήμερα κάποιοι. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θυμό του κόσμου και λένε πράγματα τρελά, που μπορούν να φέρουν την καταστροφή.

Σκεφθείτε !!

Θα τους αφήσετε; Θα τους αφήσετε με τα ψέματα, το λαϊκισμό και τα παράλογα που λένε να αποτελειώσουν τον τόπο;

Η απάντηση στους δύο αδιόρθωτους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι η επιλογή των άκρων. Δεν μπορεί να είναι εκείνοι που επενδύουν
Keywords
Τυχαία Θέματα