Άρης: Έξαλλοι οι παίκτες με τα ρατσιστικά συνθήματα

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αμπού Μπα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, από ορισμένους ανεγκέφαλους οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας.

Η απαράδεκτη και ντροπιαστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Λάρισας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αυτό

που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλοι οι παίκτες του Άρη μιλούσαν για το συγκεκριμένο θέμα μετά το τέλος του αγώνα, εκφράζοντας την οργή τους για την ρατσιστική επίθεση στον συμπαίκτη τους.

«Αυτό που έγινε είναι ντροπή, είναι απαράδεκτο έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο», έλεγαν μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων, ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μπα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την απαράδεκτη, ρατσιστική συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Καραντώνης, έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ντροπή για την Λάρισα»

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα ο Νικολά Ντιγκινί, με τον επιθετικό του Άρη να τονίζει πως ο Μπα ήθελε ν’ αποχωρήσει από το γήπεδο.

«Ξεκίνησαν ρατσιστικά συνθήματα για έναν συμπαίκτη μας. Ο Μπα ήθελε να φύγει και εμείς τον ενθαρρύναμε. Ο διαιτητής είπε απλά «παίξτε». Είναι μια μαύρη κηλίδα για την πόλη, μια μέρα ντροπής» τόνισε αρχικά ο άσος του Άρη και πρόσθεσε.

Ήταν μια μέρα ντροπής για την Λάρισα. Το περιστατικό δεν αντιπροσωπεύει όλους, αλλά είναι ντροπή. Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η Ομοσπονδία για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα