Άρης: 5+2 φιλικά σε Ολλανδία και Θεσσαλονίκη

Ο σχεδιασμός του Άρη για τη σεζόν 2019-20 ήδη τρέχει και όπως φαίνεται η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το καλοκαιρινό πρόγραμμά της μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Σε αυτό, αναμένεται να συμπεριληφθεί και σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα κατά την παραμονή της στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει και φέτος όπως και την προηγούμενη χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις αρχές Ιουλίου.

Συνολικά, τα φιλικά στο εξωτερικό αναμένεται να είναι πέντε και αυξανόμενης δυσκολίας για την καλύτερη προσαρμογή των παικτών. Δεν αποκλείεται αντίπαλος

σε ένα από αυτά τα παιχνίδια να είναι η Φίτεσε, καθώς η έδρα της βρίσκεται κοντά στην περιοχή του προπονητικού κέντρου που έχουν επιλέξει οι κίτρινοι.

Πέρα από τα ματς εκτός συνόρων, οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν να δοθούν και δυο επιπλέον φιλικά στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, ώστε να παρουσιαστεί στον κόσμο της.

Ιδανικά, αναζητείται μια ελληνική και μια ξένη ομάδα, ενώ επικρατέστερες ημερομηνίες είναι οι 14 και 18 Ιουλίου, καθώς στις 25 του μηνός είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας του Άρη για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα