Αρης – Ολυμπιακός: Πιο καλή η μοναξιά (1-2)

Στις 30 Νοεμβρίου η ονομαστική του εορτή. Είπε να την τιμήσει.. προκαταβολικά, λίγες ώρες νωρίτερα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο άνθρωπος της βραδιάς για τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ιστορία αυτού του 2-1 επί του Άρη, που άφησε τους Ερυθρόλευκους μόνους πρώτους στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Ο διεθνής μέσος σε νύχτα… καριέρας με την Ερυθρόλευκη όσον αφορά στις επιθετικές του επιδόσεις έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας (29΄, 47΄) του

Πέδρο Μαρτίνς, ευχαριστώντας θερμά τον δημιουργό Κώστα Φορτούνη που μέσα από την ευστοχία του συμπαίκτη του πρόσθεσε δύο ακόμη ασίστ στο ενεργητικό του: Έχει ήδη 5 σε 7 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Και αφού καταγράψουμε πως ο Άρης μείωσε στο 73΄ με τον Μπερτόγλιο; Έγινε η δουλειά για τους Πειραιώτες. Η έβδομη νίκη σε οκτώ αναμετρήσεις (22β) που όχι μόνο φτιάχνει το κέφι τους, αλλά δημιουργεί και έξτρα πίεση στην ΑΕΚ (Αστέρας Τρίπολης) και τον ΠΑΟΚ (Λαμία) που αύριο έχουν αποστολές εκτός έδρας. Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός είναι 26 αγωνιστικές αήττητος εκτός έδρας. Μια ομάδα που ξέρει καλά τι να κάνει όταν προηγείται στο σκορ: 7 στα 7 φέτος στο πρωτάθλημα, 2 στα 2 στην Ευρώπη (Ομόνοια, Μαρσέιγ) και bonus ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα