Αποθέωση για τον Βιεϊρίνια, νίκη για τον ΠΑΟΚ

Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Ο Βιεϊρίνια και ο Κοντρέρας, εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολιτικά και κρατούσαν στα χέρια τους φανέλες του ΠΑΟΚ. Εκαναν τον γύρο του γηπέδου, οι οπαδοί τους αποθέωσαν και τους ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στη συνέχεια της καριέρας τους.

Πάντως, η πρώτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ μετά
την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών, άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Ναι μεν ο Λεβαδειακός δεν ήταν ο ισχυρότερος αντίπαλος, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση και τα νέα παιδιά πάθος για διάκριση.

Στο 21' ο Αθανασιάδης έβγαλε ωραία πάσα στον Ιβιτς, έξοχο πλασέ και 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 48' όταν ο Σαλπιγγίδης έδωσε στον Αθανασιάδη και από τον κυνηγό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λεβαδειακού. Στο 84' ο Λάζαρ έκανε την πάσα στον Αθανσιάδη και έγινε το 3-0. Ο Λεβαδειακός μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ναπολεόνι(3-1).

Διαιτητής: Μήτσιος.

Κίτρινες: Μαλεζάς, Γιάννου, Λάζαρ, Μουλόπουλος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο(53' Σταφυλίδης), Κατσικάς, Μαλεζάς, Λίνο, Π. Γκαρσία, Φωτάκης(80' Λάζαρ), Ιβιτς(66' Γιάννου), Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας(68' Ναπολεόνι), Μελισσάς(56' Ζαουί), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Φαβάλι, Κουτσόπουλος, Κόρμπος(78' Πόποβιτς).
Keywords
Τυχαία Θέματα