Απόλυτο, γιορτινό γαλάζιο…

Τα θηριώδη jeep στην πάντα δημοφιλή Αράχοβα σχημάτιζαν ουρές στον κεντρικό δρόμο της γραφικής περιοχής. Κόσμος κυκλοφορούσε στα καταστήματα και προχωρούσε σε αγορές αντικειμένων και δώρων αλλά και προμηθειών από τα παντοπωλεία για εκείνους που διαθέτουν σπίτια εκεί. Οι ταβέρνες με επικεφαλής τη λαοφιλή «Παναγιώτα», τα μπαρ και τα μικρά, όμορφα μαγαζάκια με μουσική ήταν αυτό που λέμε φίσκα. Το τριήμερο της αργίας για την 25η Μαρτίου, οι περισσότεροι

είχαν πάρει τους δρόμους με προορισμό τις εξοχές.

Ενιωθες μία… βουκολική αύρα να σε συνεπαίρνει στην Αράχοβα, μα και στην Αμπλιανη μέχρι τα Καμένα Βούρλα που μαζί με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά όλοι… έπεφταν με τα μούτρα στους πασίγνωστους λουκουμάδες της κωμόπολης με τα γαλάζια νερά να λαμπυρίζουν. Η Ελλάδα ολόκληρη βρισκόταν λοιπόν σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές. Από το Καϊμακτσαλάν μέχρι τη Βυτίνα αλλά και τις ωραίες, ακριτικές Οινούσσες. Φίλοι οι οποίοι βρέθηκαν σε διάφορες περιοχές το τριήμερο που μας πέρασε έκλεισαν στον φακό τους στιγμιότυπα γεμάτα φως και αισιοδοξία.

Στη Μαρίνα Βουλιαγμένης και τις βεράντες του «Cova» ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα συζητούν με φίλους

Ψαρομεζέδες και σαλάτα στη λαοφιλή ταβέρνα «Μαργαρώ» στον Πειραιά

Οσοι παρέμειναν στην Αθήνα κατηφόρισαν στη λαμπερή Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η Βουλιαγμένη είχε την τιμητική της με την κλασική «Aqua Marina» να είναι γεμάτη από παλιούς και καινούργιους φίλους, τον «Λάμπρο» με τον κόσμο να περιμένει στην… ουρά για φρέσκο ψάρι, όπως και στην όμορφη «Ιθάκη». Ο ωραιότερος όμως κόσμος ήταν στο ολοκαίνουργιο, αστραφτερό «Cova», μέσα στην πλήρως ανακαινισμένη μαρίνα της Βουλιαγμένης. Με εντυπωσιακή θέα στα mega yachts οι επισκέπτες απολάμβαναν στον εσωτερικό χώρο αλλά και στις μεγάλες βεράντες το φαγητό και τα φημισμένα γλυκά του spot που ξεκίνησε πριν πολλά, πολλά χρόνια από το Μιλάνο για να κατακτήσει τον πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα