Απεργία: Γιγαντοπανό σε ΟΣΕ και υπουργείο Ανάπτυξης

Γιγαντοπανό στο υπ. Ανάπτυξης και στο κτίριο του ΟΣΕ, ανάρτησαν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία που συμμετέχουν στη σημερινή απεργία, που πραγματοποιείται την ημέρα της συμπλήρωσης ενός χρόνου από «το έγκλημα στα Τέμπη», που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί – Να αποδοθούν ευθύνες –  Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», γράφει το πανό που κρέμασαν οι απεργοί στα κεντρικά

γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου.

Γιγαντοπανό στο κτίριο του ΟΣΕ

Γιγαντοπανό και στο υπ. Ανάπτυξης

Λίγο νωρίτερα, ένα γιγαντοπανό με σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας – Stop στην ακρίβεια – Τώρα Συλλογικές Συμβάσεις και αυξήσεις μισθών» υψώθηκε στην πρόσοψη του υπουργείου Ανάπτυξης, στην πλατεία Κάνιγγος, με την υπογραφή Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων.

Γιγαντοπανό στο υπ. Ανάπτυξης

Εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι, άνεργοι διαδηλώνουν σήμερα ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών. Απαιτούν υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.

Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν επίσης την πολιτική εξαιτίας της οποίας τα εργατικά δυστυχήματα πληθαίνουν. Πάνω από 160 εργαζόμενοι δε γύρισαν στο σπίτι τους το 2023 ενώ κάθε 2 ημέρες μετράμε και έναν νεκρό εργαζόμενο.

Πανό στο υπουργείο Ανάπτυξης

Τα κέρδη τους ή

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

STOP στην ακρίβεια

ΤΩΡΑ

Συλλογικές Συμβάσεις

Αυξήσεις μισθών

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

10.30πμ Προπύλαια pic.twitter.com/Wgphu1SSch

— Π.Α.ΜΕ (@PAMEhellas) February 28, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα