Ανοιχτή για Πόνσε η Ρόμα!

Ο Εκι Πόνσε πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά για την ΑΕΚ με το κοντέρ ήδη να έχει καταγράψει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τον Αργεντινό επιθετικό. Οι «κιτρινόμαυροι» όπως είναι φυσιολογικό, θα ήθελαν με… χίλια να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν κάτι για το οποίο απ’ ότι φαίνεται δεν είναι αρνητική η Ρόμα. Κάτι τέτοιο φάνηκε στην τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων όπου το μήνυμα των Ιταλών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν:

«Μιλήστε με τον Πόνσε για την υπογραφή νέου συμβολαίου και μετά ελάτε να συζητήσουμε και να τα βρούμε».

Η ΑΕΚ βέβαια δεν θα μπορούσε να μπει σε συζητήσεις με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα (ρήτρα 6 εκατ. ευρώ σε πέντε δόσεις για το 70% των δικαιωμάτων του ή 7 εκατ. ευρώ για το 85%) ωστόσο εφόσον οι Ρωμαίοι παρουσιάζονται ανοιχτοί σε συζητήσεις, φαντάζει πολύ πιθανό, η ΑΕΚ να καταφέρει να ρίξει αρκετά το ποσό. Αρκεί βέβαια να τα βρει με τον ίδιο τον παίκτη πρώτα καθώς είναι ο μόνος που δεν είχε συμφωνήσει από πριν, για συμβόλαιο με την Ένωση, σε περίπτωση που παρέμενε και μετά τη λήξη του δανεισμού του, κάτι που είχαν κάνει οι Αλεφ και Μπογέ.

Και τα 1,2 εκατ. ευρώ που παίρνει βέβαια ο Αργεντινός (μισά από την ΑΕΚ και μισά από τη Ρόμα) δεν είναι και λίγα και θα πρέπει να βρεθεί και εκεί λύση. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του Πόνσε και το κατά πόσο θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα και για τα επόμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα