Ανδρουλάκης: Την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν θα την εκλέξει ο Τσίπρας

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού εξαπολύει ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είχε πει προ ημερών σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ουσιαστικά έκανε αναφορές που είχαν σαφή διάθεση ανάμιξης στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ ενόψει των διαδικασιών εκλογής προέδρου.

Είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού το να μη σχολιάζουν πολιτικά

στελέχη τα εσωτερικά άλλου κόμματος σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης εκφράζοντας την ενόχλησή του για την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό IONIAN TV, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «την ηγεσία την παράταξης θα την επιλέξουν τα μέλη και οι φίλοι μας, με διαφανείς και ανοιχτές διαδικασίες, όχι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ή άλλοι παράγοντες».

«Προκαλεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προκλητικό και αναιδές να εμπλέκονται στα εσωκομματικά άλλων πολιτικοί και οικονομικά συμφέροντα» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ συμπληρώνοντας ότι η αυτονομία των κομμάτων είναι θέμα δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι έντονα είχε αντιδράσει και ο Αντρέας Λοβέρδος στις δηλώσεις Τσίπρα κάνοντας λόγο για «ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωκομματικά μας. Ο πανικός του Α.Τσίπρα δεν κρύβεται. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας».

Ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωκομματικά μας. Ο πανικός του Α.Τσίπρα δεν κρύβεται. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας. pic.twitter.com/NKGnLuTcyo

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) June 3, 2021

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς αν βλέπει διαφορές μεταξύ της κας Γεννηματά, του κ. Λοβέρδου και το κ. Ανδρουλάκη τόνισε ότι «κάθε πολιτικός εκφράζει κι ένα διαφορετικό σχέδιο, όχι και οι τρεις διαφορετικό, αλλά είναι προφανές ότι ο κ. Λοβέρδος έχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει. Μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας δορυφόρος της Νέας Δημοκρατίας. Αν τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος αυτό το επικροτήσουν, θα είναι μια διαφορετική προοπτική».

Σημειώνεται τέλος ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αν και επισήμως δεν έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, θεωρείται βέβαιο ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα