«Αλλάζει γειτονιά ο Κασάμι»

Από τη μία ο Παϊτίμ Κασάμι που αγωνίζεται από το 2017 με τη φανέλα της Σιόν. Από την άλλη ο Σερέι Ντιέ που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Βασιλεία. Και στη μέση η πιθανότητα ανταλλαγής!

Τι εννοούμε; Η Βασιλεία «φλερτάρει» εδώ και καιρό με την απόκτηση του πρώην Ερυθρόλευκου Παϊτίμ Κασάμι και σύμφωνα με δημοσίευμα του 4-4-2.com οι Ελβετοί εξετάζουν την πιθανότητα να πάρουν τον έμπειρο άσο μέσω ανταλλαγής.

Ο Ελβετός διεθνής είναι εδώ και αρκετό καιρό στη λίστα της ομάδας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα.

Ο

πρώην άσος του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ελβετικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2017 και Βασιλεία – Σιόν εξετάζουν την πιθανότατα ανταλλαγής του, με τον 34χρονο Σερέι Ντιέ.

Ο Ιβοριανός άσος έκανε τα πρώτα του βήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στη Σιόν στην οποία θήτευσε από το 2008 έως το 2012. Για να ακολουθήσουν δύο θητείες στη Βασιλεία. Το 2013-15 και το 2016-2018. Μια επιστροφή του λοιπόν θα ήταν και ένα προμήνυμα για την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα