Αλέξης Τσίπρας: Επίσκεψη στην Ιεράπετρα και το νοσοκομείο – «Είναι πρώτο στη λίστα της ΝΔ για να κλείσει»

Τις περιοδείες του στην Κρήτη συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας που επισκέφθηκε την Ιεράπετρα, συνομίλησε με κατοίκους και εργαζόμενους του νοσοκομείου της πόλης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια σειρά από stories όπου αποτυπώνονται οι συναντήσεις και οι συνομιλίες που είχε.

Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα δύο συγκλονιστικά συλλαλητήρια που έγιναν τους προηγούμενους μήνες (Φεβρουάριο του 2023 και Σεπτέμβριο του 2022) έτσι ώστε να μην κλείσει το νοσοκομείο. «Ούτε ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί να μαζέψει τόσο κόσμο», είπαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η επιβίωση αυτού του τόπου εξαρτάται από το νοσοκομείο», τόνισαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε ότι «όσο κι αν είναι ανατριχιαστικό αυτό που είπε ο κ. Πνευματικός θα εφαρμοστεί. Γιατί είναι το πρόγραμμα της ΝΔ».

Περιοδεία στην πόλη

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στην Ιεράπετρα, ενώ μίλησε σε ψηφοφόρους και μέλη του κόμματος.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις του Αλέξη Τσίπρα ήταν ότι «το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας είναι το πρώτο στη λίστα της ΝΔ για να κλείσει».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν «πιστεύει στην αξία της ανθρώπινης ζωής» και μίλησε για το δικαίωμα πρόσβασης στην Υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα