Ακαδημαϊκες υποτροφίες για το έτος 2019-2020 προκηρύσσουν τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα

Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν μέσω διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στην Βάρη Αττικής και θα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΒ DP1.

Συγκεκριμένα, οκτώ υποτροφίες θα χορηγηθούν σε μαθητές και μαθήτριες που, κατά το σχολικό έτος 2019 – 2020, θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου και στην Α΄ τάξη του Γενικού Λυκείου. Οι τέσσερις από αυτές θα δοθούν σε μαθητές/μαθήτριες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και θα είναι πλήρεις υποτροφίες ενώ άλλες τέσσερις θα δοθούν στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα

λάβουν τις αμέσως επόμενες θέσεις στον διαγωνισμό- εκείνοι θα λάβουν υποτροφία 50%.

Δύο υποτροφίες θα χορηγηθούν σε μαθητές και μαθήτριες που κατά το σχολικό έτος 2019 – 2020 θα φοιτήσουν στη τάξη του IB DP1. Η υποτροφία αυτής της κατηγορίας αφορά σε έκπτωση 3.000 € επί των διδάκτρων.

Οι υποψήφιοι για την Α΄ τάξη του Γυμνασίου και την Α΄ τάξη του Λυκείου θα διαγωνιστούν στην Ελληνική γλώσσα και στα Μαθηματικά ενώ οι υποψήφιοι για ΙΒ DP1 τάξη θα διαγωνιστούν στην Αγγλική γλώσσα, στα Μαθηματικά και σε ένα εκ των τριών μαθημάτων: Βιολογία/Χημεία, Φυσική, Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα