Αγορά αυτοκινήτου On - Line: Ποιες αντιπροσωπείες προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα

Μπορεί η αγορά αυτοκινήτου να γνωρίζει πρωτόγνωρη πτώση στις πωλήσεις, όμως, δεν παύουν οι αντιπροσωπείες να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για τους ενδιαφερόμενους. Να σημειωθεί, ότι τον Μάρτιο, η αγορά αυτοκινήτου σημείωσε πτώση 60%, που συνεπάγεται σε 3.100 περίπου καινούργια αυτοκίνητα.

Σήμερα, δύο αντιπροσωπείες προσφέρουν στους υποψήφιους αγοραστές εναλλακτικές λύσεις, με την χρήση του διαδικτύου και σύμμαχο τις καινοτόμες πλατφόρμες που ουσιαστικά κάνεις την αγορά σχεδόν από το σπίτι!

Όλα αυτά στο πλαίσιο, ότι το διαδίκτυο

και οι online υπηρεσίες αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο ως ισχυρά εργαλεία επικοινωνίας και ενημέρωσης για κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Για παράδειγμα, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όχι μόνο να βρουν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.ford.gr τις απαραίτητες πληροφορίες για το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Καθοριστικός είναι ο ρόλος του εικονικού διαμορφωτή (configurator) που μπορεί να βρει εύκολα μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford. Χάρη σε αυτόν, έχει τη δυνατότητα με πολύ απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε το μοντέλο Ford που επιθυμεί, , να δει το μοντέλο μέσω της διαισθητικής πλοήγησης 360 μοιρών να διαμορφώσει το μοντέλο, ενώ  με την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης, το σύστημα εκδίδει αυτόματα ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο ο αγοραστής μπορεί να αποστείλει στον Επίσημο Έμπορο Ford. Με αυτόν τον κωδικό, ο τελευταίος είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου Ford που έέχει επιλέξει.

Επίσης, η  Volvo Car Hellas έθεσε σε λειτουργία το Volvo Online Ordering.  Απλά, από το σπίτι του, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί πλέον να βρει συγκεντρωμένες όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα μοντέλα της Volvo και να κατοχυρώσει αυτή που τον ενδιαφέρει, ενώ ο Επίσημος Διανομέας της επιλογής του θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του.

 Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με τη Eurobank, αλλά και να υλοποιήσει τα πρώτα στάδια της παραγγελίας του. Έτσι, κρατώντας τις αποστάσεις offline, μπορεί να “κρατήσει” ένα Volvo online.

Keywords
Τυχαία Θέματα