«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν με τη νίκη στο Ολντ Τράφορντ

Τι κι αν απουσίαζαν οι τραυματίες Νεϊμάρ και Καβάνι; Η Παρί Σεν Ζερμέν «χτύπησε» στο β' μέρος,έφυγε νικήτρια από το Ολντ Τράφορντ (2-0) και φυσικά είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε 2-0 με τον Ντι Μαρία να μοιράζει ασίστ και τους Κιμπεπέ και Εμπαπέ να σκοράρουν. Δίκαιη η νίκη για την Παρί καθώς ήταν καλύτερη και είχε τις φάσεις για περισσότερα γκολ.

Ο Σόλσκιερ υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, πρώτα με τον Αλέξις

Σάντσες στη θέση του Λίνγκαρντ, λίγο πριν ολοκληρωθεί το α' μέρος, ενώ στη συνέχεια δεν βγήκε στο γήπεδο ο Μαρσιάλ που επίσης είχε πρόβλημα τραυματισμού και στη θέση του πέρασε ο Χουάν Μάτα.

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας στο α' μέρος, και η Παρί να έδειχνε αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο την καλύτερη στιγμή είχε η γαλλική ομάδα, όταν ο Εμπαπέ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ντε Χέα (28'). Στο β' μέρος όμως, η ομάδα του Τόμας Τούχελ κυριάρχησε απόλυτα τουλάχιστον για ένα εικοσάλεπτο. Στο 53' από σέντρα του Ντάνι Αλβες ο Εμπαπέ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ. Εκτελεστής ήταν ο Ντι Μαρία και ο Κιμπεπέ στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για να δώσει προβάδισμα στην Παρί. Επτά λεπτά αργότερα πάλι ο Ντι Μαρία έδωσε την ασίστ στον Εμπαπέ ο οποίος από κοντά «νίκησε» τον Ντε Χέα για το 2-0. Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ λίγο αργότερα είχε δύο αποτελεσματικές επεμβάσεις σε Εμπαπέ και Ντι Μαρία γλυτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα. Πάντως, από το δεύτερο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος αποβλήθηκε στο 90' με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ντάνι Αλβες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (45΄+4 Σάντσες), Μαρσιάλ (46΄ Μάτα), Ράσφορντ (84΄ Λουκάκου).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Κέρερ, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Βεράτι (75΄ Παρέδες), Ντράξλερ, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Ντι Μαρία (81΄ Νταγκμπά), Μπαπέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα