Volvo: Επιδότηση και για ηλεκτρικό ποδήλατο

Ο εξηλεκτρισμός πατάει σε γερά θεμέλια, παρόλο που στην χώρα μας, οι πωλήσεις τους βρίσκονται στα σπάργανα. Σαφώς, οι αυτοκινητοβιομηχανίες «τρέχουν» με κάθε τρόπο τις προωθητικές ενέργειες τους, που αφορούν τα ηλεκτρικά και τα plug – in υβριδικά μοντέλα. Μια από τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες που συνδυάζονται με τις βιώσιμες μετακινήσεις και το περιβάλλον είναι αυτή της Volvo Car Hellas ,  που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την οικολογική συνείδηση της μάρκας.

Συγκεκριμένα,

με την αγορά κάθε XC60 T8 Plug-in hybrid ή XC90 T8 Plug-in hybrid  προσφέρεται επιδότηση για την επιλογή ενός κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου από την εταιρεία Electric Rev, αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των υψηλής ποιότητας ποδηλάτων Haibike. Στόχος, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων μοντέλων να χρησιμοποιούν, όταν δεν απαιτούνται μεγάλες αποστάσεις – όπως μέσα στην πόλη – το ηλεκτρικό τους ποδήλατο.

Τα ποδήλατα συνοδεύονται και από μια γκάμα αξεσουάρ, που κάνουν την τοποθέτηση και την μεταφορά των προηγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων ακόμη πιο εύκολη. Η συγκεκριμένη ενέργεια, όπως και άλλες που θα δούμε στο εγγύς μέλλον εντάσσονται στο μεγαλόπνοο σχέδιο της σουηδικής φίρμας, για την ηλεκτροκίνηση, που τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Ήδη στην ελληνική αγορά αναμένεται η ηλεκτρική έκδοση του Volvo XC40, ενώ, όλα τα νέα Plug-in υβριδικά μοντέλα της σουηδικής εταιρείας προσφέρονται με επιδότηση ηλεκτροκίνησης για ένα έτος. Επίσης, κάθε μοντέλο της διατίθεται και σε έκδοση με Plug-in υβριδική τεχνολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα