Volkswagen Tiguan Allspace: Η επταθέσια SUV πρόταση για παντός εδάφους περιπέτειες

Η γερμανική φίρμα ανεβάζει τον πήχη στο επιτυχημένο της εμπορικά Tiguan, που πλέον ανήκει στην πρώτη δεκάδα των πιο καλοπουλημένων μοντέλων της κατηγορία του.

Σήμερα, η VW παρουσιάζει το Tiguan Allspace, με το πιο σημαντικό του πλεονέκτημα η δυνατότητα φιλοξενίας επτά επιβατών!

Η ειδοποιός διαφορά του Tiguan Allspace σε σχέση με το «απλό» Tiguan

είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις. Το αυξημένο κατά 21,5 εκατοστά μήκος του Tiguan Allspace προσφέρει τη δυνατότητα είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών είτε για μία 3η σειρά καθισμάτων.

Φέρει όλο το τεχνολογικό «οπλοστάσιο» της αγοράς, ενώ προσφέρεται σε δύο εκδόσεις βενζίνης και δύο ντίζελ. Μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο DSG, ενώ διατίθενται εκδόσεις 4Motion, και διαφορετικά προγράμματα/προφίλ οδήγησης.

Ειδικότερα, τα μοτέρ είναι 1,5 ΤSI, 150 ίππων, το πιο ισχυρό 2.0 TSI 190 ίππων και το ντίζελ 2.0 TDI σε δύο εκδόσεις, 150 ή 190 ίππων.

Το Tiguan Allspace διατίθεται στην πλούσια έκδοση Advance, όπου μεταξύ άλλων, στο εξοπλισμό περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας και Park Assist, ηλεκτρικό κλείσιμο χώρου αποσκευών κλπ..

To Tiguan Allspace είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ελλάδα, με προτεινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινούν από 34.910 €, για την έκδοση 1.5 TSI 150 PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, 7 σχέσεων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τιμή της ίδιας έκδοσης για ειδικές κατηγορίες πελατών (π.χ πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ.) διαμορφώνεται στα 28.782 €.

Keywords
Τυχαία Θέματα