To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα

Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέο Suzuki Swift, μοντέλο που ήδη λανσάρεται σε ενδιαφέρουσες εξοπλιστικά εκδόσεις. Το ιαπωνικό μοντέλο φέρει νέα εμφάνιση, μεγάλωσε κατά 15 χιλιοστά και έχει ανασχεδιαστεί πλήρως στο ρύγχος του με τηυμάσκα.

Ειδικότερα το μήκος του είναι στα 3,86 μέτρα και το πλάτος να ανέρχεται σε 1,73 μέτρα, όντας πλεονέκτημα

για τις αστικές μετακινήσεις!

Επίσης, βελτιώθηκε και η αεροδυναμική: με το γνώμονα τη μείωση του συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης, για τη βελτίωση της οικονομίας, βελτιστοποιήθηκαν πολλά από τα σημεία του αυτοκινήτου.

Ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός με μια ευκρινέστατη οθόνη 4,2’’ καθώς και την “αιωρούμενη” οθόνη 9 ιντσών για τα πολυμέσα: υψηλής ευκρίνειας (HD), είναι έγχρωμη και εύχρηστη με το φιλικό της λειτουργικό σύστημα, και προσφέρει πλέον στο Swift τη συνδεσιμότητα του smartphone μέσω των συστημάτων Apple CarPlay και Android Auto. Υποστηρίζει, επίσης, τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής και την αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth.

Σαφώς, τα βλέμματα των αγοραστών είναι στραμμένα στην οικονομία κάτι που αφουγκράζεται η φίρμα στο μικρό της μοντέλο, κάνοντας  downsizing με την εισαγωγή του καινούριοy κινητήρα 3 κυλίνδρων και 1.2 λίτρου, πετυχαίνοντας χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, με την αρωγή ήπιου υβριδικού  συστήματος

Το ήπιο υβριδικό σύστημα 12V SHVS (σε όλες τις εκδόσεις) βελτιώνει περαιτέρω την περιβαλλοντική απόδοση, αξιοποιώντας την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση.

Επίσης, φέρει τετρακίνητη εκδοχή με το σύστημα AllGrip Auto, που ενεργοποιείται μόλις εντοπίσει απώλεια πρόσφυσης στους εμπρός τροχούς – μεταφέροντας αυτόματα ροπή στους πίσω.

Προσφέρεται λοιπόν σε μια έκδοση, με το τρικύλινδρο μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία 12 και όχι 48V και 82 ίππους ισχύ.

Το νέο  Suzuki Swift κοστίζει  από 19.589 ευρώ και συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση (ή 100.000 χιλιόμετρα) για τα μηχανικά μέρη, ίδιας διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια και 12 χρόνια εγγύηση αμαξώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα