To νέο Ranger Rover ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία των πολυτελών SUV

Το νέο Ranger Rover πέμπτης γενιάς κατέφθασε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, στην Ελλάδα. Το επιβλητικό, πολυτελές SUV, που διακρίνεται για την απλόχερη τεχνολογική του υπεροχή, την άνεση για επτά επιβάτες και την μινιμαλιστική, όντας η πιο σύγχρονη αισθητική που έχουμε δει από την συγκεκριμένη φίρμα παρουσιάστηκε στην Αθήνα, από την ελληνική αντιπροσωπεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΒΕΕ,

την εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover, που παρουσίασε το νέο εμβληματικό Range Rover σε ειδική εκδήλωση.

Η παλέτα του νέου μοντέλου θα ενισχυθεί από τις νέες plug in εκδόσεις, με ισχύ από 440 έως και 510 ίππους. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, είναι ότι, θα μπορούν να κινούνται μόνο ηλεκτρικά με αυτονομία έως 113 χιλιόμετρα, και τις εκπομπές CO2 να μην ξεπερνούν τα 18 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.  Επίσης, σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση η εταιρεία ανέφερει ότι θα κυκλοφοροήσει το 2024.

Εκτός από την στατική παρουσίαση του Range Rover, σε μια ειδική αίθουσα υπήρχε η δυνατότητα οι επισκέπτες να βιώσουν μια βιωματική εμπειρία που δημιούργησε η εταιρεία IFI Architectural Lighting Design. Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να προσφέρει στον οδηγό, σε virtual reality ( εικονική πραγματικότητα), μια εμπειρία οδήγησης, μέσω ειδικού φωτισμού, για το πως είναι να οδηγείς το νέο μοντέλο κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε τούνελ κ.α.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της φίρμας στην Ελλάδα το νέο μοντέλο είναι προϊόν εντατικών εργασιών που ξεπερνούν τις 7 επτά εκατομμύρια ώρες και διαθέτει 125 ξεχωριστές πατέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα