To ιδανικό αυτοκίνητο για διακοπές τον χειμώνα με όλα τα κονφόρ

Το Nissan e-NV200 Winter Camper είναι ένα αυτοκίνητο που τα παρέχει όλα. Άνεση, ζέστη, δυνατότητα να διανυκτερεύσεις στην ύπαιθρο , το χιονοδρομικό και όπου αλλου στην φύση. Είναι επίσης, ένα αμιγώς ηλεκτρικό camper van, με  αναβαθμίσεις που το  καθιστούν ιδανικό για

χειμερινές αποστολές και εξορμήσεις.

Όπως αναφέρει και η Nissan είναι ένα όχημα που έχει φτιαχτεί για την εξερεύνηση . Το ηλεκτρικό e-NV200 Winter Camper concept van είναι ένα όχημα που φροντίζει το περιβάλλον, αφού, είναι ηλεκτρικό.

Στα ατού του το άνετο σαλόνι, οι ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή που μπορούν να επαναφορτίσουν το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 220 volt. Επίσης, η μίνι σουίτα περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,  ψυγείο, τα πτυσσόμενα κρεβάτια και τα θερμομονωτικά  κρύσταλλα,  οτιδήποτε μπορεί  να κάνει την ζωή στο αυτοκίνητο πιο άνετη και να θυμίζει ότι βρίσκεται στο σπίτι σου!

Το e-NV200 Winter Camper έχει δεχθεί μια σειρά μετατροπών,  όπως τα ελαστικά εκτός δρόμου και το αυξημένο ύψος από το έδαφος  που παρέχουν τη βέλτιστη πρόσφυση, σε λάσπη ή χιόνι. Οι διπλοί προβολείς, τοποθετημένοι στην ενισχυμένη ατσάλινη μπάρα στο μπροστινό μέρος, εξασφαλίζουν μέγιστη ορατότητα.

“Η ηλεκτρική κινητικότητα έχει να κάνει με μια συναρπαστική εμπειρία πίσω από το τιμόνι, ενώ πάνω από όλα παραμένει φιλική  στο περιβάλλον”, δήλωσε ο Dmitry Busurkin, γενικός διευθυντής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Nissan Europe. “Διαποτισμένο με την ουσία της περιπέτειας και του ενθουσιασμού που απορρέει από την κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια, το πρωτότυπο Nissan e-NV200 Winter Camper είναι μια αισιόδοξη έκφραση του μέλλοντος της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών.”

Keywords
Τυχαία Θέματα