Tην Κυριακή στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας για προκήρυξη εκλογών

Αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να πάει στον Προκόπη Παυλόπουλο και να ζητήσει την άμεση διεξαγωγή εκλογών.

Ο πρωθυπουργός μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της Κυριακής και την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόωρη διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας

θα ζητήσει το βράδυ της Κυριακής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διάλυση της Βουλής και την άμεση προκήρυξη εκλογών. Ο κ. Τσίρπας έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά τόσο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Όπως ανέφερε ο ίδιο το βράδυ των εκλογών σε μια προσπάθεια αναγνώρισης της δυσαρέσκειας που έδειξε ο ελληνικός λαός στην πολιτική του ανέφερε: «Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να αμφισβητήσει συνολικά την πορεία εξόδου από την κρίση και το σχέδιο μας για την στήριξη των πολλών. Ήδη το κάνει». Η τελική ετυμηγορία, πρόσθεσε, ανήκει πάντοτε στον λαό. Δεν πρόκειται να αποδράσω, ούτε να το βάλω στα πόδια, ούτε να παραιτηθώ από τη μάχη για ισότητα. Ήμουν εδώ , θα είμαι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα