Tι είναι το σύστημα τετραδιεύθυνσης που διαθέτει το νέο Renault Austral

Με δύο νέα προηγμένα συστήματα εφοδιάζεται το νέο Renault Austral, το καινούργιο SUV της Renault που αναμένεται να δούμε και στην ελληνική αγορά μέσα στο 2023. Προκειται για το ‘4CONTROL Advanced’ και το ‘MULTI-SENSE Advanced’. Το 4CONTROL είναι η τελευταία λέξη της τετραδιεύθυνσης, με στόχο να ενισχύει την ενεργητική του ασφάλεια στο δρόμο με κύριο

χαρακτηριστικό τους πίσω τροχούς που μπορούν να γυρίζουν έως και 3,5° προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους μπροστινούς σε χαμηλή ταχύτητα, ενώ το σύστημα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες χειρισμού και στις υψηλές ταχύτητες.

Η τεχνολογία MULTI-SENSE δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να παρεμβαίνει στις λειτουργίες του με τρεις βασικούς τρόπους λειτουργίας: Sport, Eco και Neutral. Το MULTI-SENSE αλλάζει την απόκριση του υδραυλικού τιμονιού, το δυναμικό έλεγχο οδήγησης και την απόκριση τόσο του κινητήρα όσο και του κιβωτίου ταχυτήτων. Για παράδειγμα, στη λειτουργία Sport, το τιμόνι «σφίγγει» περισσότερο, ενώ ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στις εντολές του οδηγού. Επίσης το MULTI-SENSE αλλάζει τα χρώματα και τον φωτισμό στο εσωτερικό της καμπίνας και, ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να αλλάξει ακόμη και τον ήχο του κινητήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα