Summer parties με τα πιο δυνατά speakers για την TV σου!

 

Με τα κατάλληλα ηχεία, μπορείς να διασκεδάζεις στο σπίτι ακούγοντας μουσική δυνατά και καθαρά, με μηδαμινό κόπο και έξυπνα. Πώς; Συνδυάζοντας ηχεία και τηλεόραση για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας την τηλεόραση ως πηγή για τη μουσική αντί για κάποιο στερεοφωνικό ή ηχοσύστημα. Με τον τρόπο αυτό, θα έχεις πρόσβαση σε σελίδες και εφαρμογές μουσικής για να διαλέγεις εύκολα τι θα ακούσετε, χωρίς να έχεις επιπλέον συσκευές.

Ποια ηχεία είναι αυτά που θα σε εξυπηρετήσουν σε τέτοιες περιστάσεις; Είναι αρκετά, για την ακρίβεια, και

σε διάφορες μορφές. Οπότε, στα θετικά συγκαταλέγεται το ότι μπορείς να βρεις τα πάντα για το χώρο σου και να απολαύσεις μουσική στο σαλόνι σου, από ηχεία τόσο δυνατά που γεμίζουν το χώρο. Θέλεις μερικές ιδέες; Παρακάτω θα βρεις ορισμένες εξαιρετικές επιλογές για κάθε σαλόνι!

Κλασικές επιλογές ηχείων για κάθε γούστο!

Μερικές φορές, το πιο απλό είναι και το καλύτερο. Έτσι μπορείς να επιλέξεις κάτι σαν τα Edifier R1700BT, τα στερεοφωνικά ηχεία που έχουν μικρό μέγεθος και τεράστια δύναμη. Το εξωτερικό τους είναι ξύλινο, με κλασικό ύφος για να ταιριάζουν με κάθε διαρρύθμιση, μοντέρνα ή κλασική. Ωστόσο, το μικρό τους μέγεθος (που τα κάνει να χωρούν ακόμη και σε βιβλιοθήκη ή μικρό σύνθετο) δε σημαίνει πως υστερούν σε δυνατότητες καθώς η συνολική ισχύς τους αγγίζει τα 66W RMS, με πλούσιο μπάσο και δυνατά, καθαρά πρίμα για να απολαμβάνεις κάθε ήχο που βγαίνει από αυτά.

Συνδέονται εύκολα με πλήθος συσκευών, ενσύρματα ή ασύρματα – διαθέτουν είσοδο 3.5mm και RCA όπως και Bluetooth. Μπορείς, δηλαδή, να τα συνδέσεις στην τηλεόρασή σου με καλώδιο ή χωρίς, αρκεί κι εκείνη να υποστηρίζει Bluetooth για ασύρματη σύνδεση. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να τα συνδέσεις και με ένα laptop ή smartphone και να είναι εκείνα η πηγή του ήχου σου, ώστε η επιλογή μουσικής και η προετοιμασία είναι αμελητέα υπόθεση για κάθε πάρτι στο σπίτι σου! Παρομοίως και οι ρυθμίσεις του ήχου, μιας και στα πλάγια βρίσκονται πλήκτρα ρύθμισης έντασης, bass και treble για να φέρεις τον ήχο ακριβώς στα μέτρα σου.

Αν θέλεις να συνδυάσεις μουσική με ταινίες, τότε μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις ένα home cinema set, ικανό να υποστηρίξει και τα δύο με περισσή ευκολία. Για παράδειγμα, το LG LHB645N είναι μια άριστη επιλογή, προσφέροντας ήχο 5.1 για να απολαμβάνεις μουσική από κάθε γωνία του δωματίου και δυνατό μπάσο από ένα ανεξάρτητο ηχείο.

Η συνολική ισχύς του συστήματος ανέρχεται στα 1000W και μπορείς να συνδέσεις την τηλεόρασή σου ενσύρματα μέσω καλωδίου από την κεντρική μονάδα προς την TV όπως και άλλες συσκευές ασύρματα μέσω Bluetooth. Ακόμη και ραδιόφωνο μπορείς να ακούσεις μέσω της κεντρικής μονάδας, ενώ φυσικά, η ποιότητά τους παραμένει απίστευτη κατά την αναπαραγωγή ταινιών, προσφέροντας πολυκαναλικό ήχο για να απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε ταινία ή σειρά σου.

Κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου ποιοτικό κι ευέλικτο είναι το home cinema set Sony BDVE4100, με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi για εύκολο τρόπο σύνδεσης με οποιαδήποτε συσκευή επίσης υποστηρίζει Wi-Fi στο οικιακό σου δίκτυο – δηλαδή κινητά ή υπολογιστές. Φυσικά, συνδέεται με την τηλεόρασή σου ενσύρματα μέσω της κεντρικής μονάδας κι έτσι θα μπορείς να απολαύσεις δυνατό ήχο 5.1 καναλιών από πέντε ηχεία κι ένα subwoofer συνολικής ισχύος 1000W που θα σε αφήσουν… άφωνο.

Είναι αρκετά δυνατό για να γεμίσει ολόκληρο το σπίτι με ήχο κι αρκετά ποιοτικό για να μην παραμορφώνει ακόμη κι όταν η ένταση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Μάλιστα, διαθέτει Bass Boost για μια επιπλέον ώθηση στα μπάσα η οποία αν δε χρειάζεται στη μουσική, σίγουρα θα χρειαστεί στις ταινίες που θα παρακολουθείς, δίνοντας άλλο αέρα σε κάθε σκηνή. Η κεντρική μονάδα θα γίνει επίσης το κέντρο της ψυχαγωγίας σου, μιας και υποστηρίζει πλήθος εφαρμογών οπότε η αναπαραγωγή μουσικής θα μπορεί να γίνεται απευθείας από εκεί για ευκολία.

Μια «μαγική» ηχόμπαρα σε περιμένει!

Θέλεις κάτι κομψό, διακριτικό σε μέγεθος και εξίσου ισχυρό όσο πολλά μεγάλα ηχεία; Τότε ένα soundbar είναι αυτό που αναζητάς. Το JBL BAR 5.1 είναι ένα surround soundbar που αποτελείται από μια ηχόμπαρα και ένα υπογούφερ, όμως η «μαγεία» βρίσκεται στην ηχόμπαρα. Μπορεί να παράγει ήχο 5.1 καναλιών οπότε θα απολαμβάνεις τη μουσική σου στο έπακρο καθώς θα φροντίσουν να γεμίσουν επαρκώς το δωμάτιο με ήχο χωρίς να κάνεις κάτι από πλευράς σου.

Επιπλέον, το subwoofer θα συμπληρώνει την εμπειρία με δυνατό μπάσο, από ένα ηχείο ανεξάρτητο των υπολοίπων ώστε να μην επηρεάζει καθόλου την απόδοσή τους σε οποιοδήποτε επίπεδο. Όλα αυτά εννοείται πως θα σου φανούν άκρως χρήσιμα και πέρα από τη μουσική, καθώς οι ταινίες σου θα ανέβουν επίπεδο μιας και θα μεταμορφωθεί η ηχητική εμπειρία, χάρη και στο JBL MultiBeam που φροντίζει για την άρτια κατανομή του ήχου στον χώρο. Εξοπλίζεται επίσης με Wi-Fi, Chromecast και Airplay 2 για να συνδέεις εύκολα διάφορες συσκευές ασύρματα και να λειτουργήσουν ως πηγές ήχου, ώστε να μη στερεύεις ποτέ από επιλογές και να μη γίνεται δύσκολη η διαδικασία.

Ένα επίσης κινηματογραφικού επιπέδου soundbar είναι το Sony Dolby Atmos HT-G700, ένα ικανότατο κι άκρως εντυπωσιακό soundbar που θα υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τη μουσική όσο και την κινηματογραφική σου διασκέδαση. Αρχικά, αποδίδει τον ήχο σε 3.1 κανάλια και η ηχόμπαρα συνοδεύεται από ένα ισχυρό υπογούφερ που δίνει το απαραίτητο μπάσο στην ακουστική εμπειρία όποια κι αν είναι αυτή ενώ οι φωνές (από κάθε είδος μέσου) αποτυπώνονται με πλήρη καθαρότητα.

Υποστηρίζει επίσης τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS:X που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για ταινίες και σειρές, καθώς τα ηχεία μπορούν να αποδώσουν τον ήχο τόσο οριζόντια όσο και κάθετα χάρη στο επαναστατικό Virtual Surround Engine 7.1.2, οπότε η εμπειρία μεταμορφώνεται συνολικά και νιώθεις κάθε ήχο να έρχεται στα αυτιά σου από διαφορετικό σημείο. Συνδέσου ενσύρματα ή ασύρματα με πλήθος τρόπων: διαθέτουν HDMI, Optical, USB, Ethernet, Wi-Fi και Bluetooth για να έχεις πάντοτε επιλογές σύνδεσης ανάλογα με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Όπως κι αν έχει, θα απολαμβάνεις μουσική, ταινίες και σειρές δίχως προηγούμενο, με κορυφαίας ποιότητας ήχο σε κάθε επίπεδο κι έτσι θα δώσεις νέα πνοή στη διασκέδασή σου, είτε βλέπεις μόνος είτε με παρέα!

Keywords
Τυχαία Θέματα