Skoda Superb iV: Πότε θα δούμε την υβριδική εκδοχή στην Ελλάδα

Η Skoda ενισχύει την γκάμα των μοντέλων της με τη νέα Superb, η οποία θα εμπλουτιστεί με μια άκρως ενδιαφέρουσα υβριδική έκδοση.

Συγκεκριμένα, το Skoda Superb iV που αποκαλύφθηκε πριν από λίγο χρονικό διάστημα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε σ plug-in υβριδικό, που αποτελείται από έναν 1.4 TSI κινητήρα βενζίνης ισχύος 156 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων.

Η

συνδυασμένη ισχύς του αγγίζει τους 218 ίππους ενώ η ροπή ορίζεται στα 400Nm. To νέο υβριδικό μοντέλο θα μπορεί να κινείται αποκλειστικά μόνο μετην ηλεκτρική ενέργεια που φτάνει μέχρι και τα 55 χιλιόμετρα και η συνολική αυτονομία ανέρχεται σε 850 χιλιόμετρα.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου που βρίσκεται στο δάπεδο και μπροστά από τον πίσω άξονα μπορεί να φορτιστεί πλήρως χρησιμοποιώντας μια στάνταρ πρίζα ή μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά σε ένα wall-box ισχύος 3,6 kW.

Στο εσωτερικό του το μεγάλο του ατού, οι απλόχεροι χώροι και ο μεγάλος χώρος αποσκευών παραμένουν, με τη σεντάν εκδοχή να υπόσχεται χώρο 485 λίτρων και του Combi (στέισον) να ανέρχεται στα 510 λίτρα.

Το νέο Skoda Superb iV αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα