Renault Austral: Υβριδική επέλαση με εκδόσεις έως 200 ίππους

Το Renault Austral, το νέο SUV της γαλλικής φίρμας, που ποντάρει στην άνεση, την τεχνολογία δίνει ισχυρό βήμα, κάτω από το καπό του με την πληθωρική σε εκδόσεις υβριδική τεχνολογία.. Η απόδοση του ξεκινά από τους 130 ίππους έως και τους 200.

Ειδικότερα, το νέο Austral προσφέρεται με μία ευρεία γκάμα πρωτοποριακών εξηλεκτρισμένων κινητήρων που καλύπτουν κάθε ανάγκη: τελευταίας γενιάς κινητήρες Full Hybrid E-TECH με ισχύ έως 200 ίππους και δύο βενζινοκινητήρες, ένας Mild Hybrid Advanced 48V με

ισχύ 130HP και ένας με Mild Hybrid 12V με ισχύ 140  ή 160 ίππους.

Εφαλτήρια υβριδική εκδοχή, αυτή με το ήπιο υβριδικό σύστημα, που συνδυάζει τον  3κύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων και ενισχύεται από ενα 48βολτο σύστημα με μπαταρία ιόντων λιθίου. Η συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 130 ίππους. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και σύμφωνα με τον κατασκευαστή καταναλώνει μόλις 5,2 λίτρα βενζίνης/100 χλμ. και εκπέμπει 118 γρ/χλμ. CO2. Μάλιστα, χάρη στις μειωμένες εκπομπές ρύπων, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ, κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς στον Δακτύλιο.

Αλλά και στην ισχυρότερη υβριδική εκδοχή, η κατανάλωση του, σύμφωνα με το εργοστάσιο , αγγίζει τα 4.5 λίτρα/100χλμ. Συγκεκριμένα, με αρωγό την τεχνολογία E-TECH Hybrid, το νέο μοντέλο διαθέτει full hybrid σύστημα αποτελείται από έναν 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα σε κύκλωμα 400V.

Keywords
Τυχαία Θέματα